Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 1985 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-567-41081
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen – 192 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h af Anne-Marie Steen Petersen. Ti af landets bedste køkkenchefer ødsler med deres viden og fantasi i denne enestående samling. – Pris ex forsendelse -B1728– 09- 10252
Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.0 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.1 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.2 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. maj
fra 1972 på Forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Bo Bedre’s Bagebog: Håndbog og opskrifter - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Bo Bedre’s Håndbøger nr. 7 – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. maj
fra 1972 på Forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr.11. – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 28. april
fra 1966 på forlaget Palle Fogtdal
Kategori: Øvrige
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 144
Indbinding: Hellærred med smudsomslag
Illustreret sort/hvid og farver.
Senest opdateret 2. maj
fra 1972 på forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind uden smudsomslag. 144 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter fra 15 lande. Bo Bedre´s Håndbøger Nr. 11. Illustreret i farver. (1901-0243).
Senest opdateret 28. april
fra 2003 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 192
Indbinding: Karton med transparent plast
Med illustrationer af Anne-Marie Steen Petersen. Ex-bibliotek.
Senest opdateret 26. marts
fra 1996 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Med illustrationer af Anne-Marie Steen Petersen. 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør.