Senest opdateret 7. maj
2. udgave fra 2007
Oplag: 1.
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Lindhardt & Ringhof 2007 144Sider. Orig. heftet,
Senest opdateret 28. april
fra 1998
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 279
Indbinding: Kartonbind.
Tegninger: Gunnar Breiding m.fl. - illustreret
Senest opdateret 14. juni
fra u.år på Flints forlag
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 102
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Tilskrift på friblad Kaageverck - Bage-verck - Sylte-verck til fruentimmernes nytte. Illustreret af Jette Rantorp. Kogebog. Kogebøger
Senest opdateret 14. juni
fra cop. 1979 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 78
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Illustreret Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret - Historisk kogebog
Senest opdateret 14. juni
fra cop. 1976 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 103
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Illustreret Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret - Historisk kogebog
Senest opdateret 14. juni
fra 1998 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 118
Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar.(hilsen) Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typisk
Senest opdateret 14. juni
fra 1976. på forlaget Lolland-Falsters Stiftsmuseum
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 46
Sprog: Dansk Indbinding: Heftet med orig. omslag. Tilstand: Pænt eksemplar. Katalog med billedafsnit over navneklude fra Lolland-Falsters Stiftsmuseum.