Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 1997 på forlaget HØST & SØN
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Henrik Larsens oversætteIse fra engeIsk af 1958-udgaven - 212 sider - IIIustreret - Hardback - Nærmest som ny!
Senest opdateret 20. april
fra 1981 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-08482-8
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Fransk land køkken - 211 sider - Hardback - Smudsbind- Sprog: Dansk - Oversat fra fransk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse - B2303 -06 –10287.2
Senest opdateret 20. april
fra 1970 på Hans Reitzels Forlag - 2. oplag
ISBN: 87-412-1667-9
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 335 gram
Fransk land køkken - 211 sider - Paperback- Hæftet - Sprog: Dansk - Oversat fra fransk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h af John Minton. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. Lille rille i ryggen. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 17. april
fra 1980 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-06091-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Sommermad - 258 sider - Hardback med lærredsryg - Smudsbind med lette brugsspor- Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse - B1720 -19– 11009
Senest opdateret 16. april
fra 1984 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-13436-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Middelhavsmad – 205 sider –Hardback med lærredsryg - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af John Milton - Pris ex forsendelse -B1720 -13– 10777
Senest opdateret 3. april
fra 1973 på forlaget Hans Reitzel - 3. oplag
ISBN: 87-412-1728-4
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 335 gram
Fransk landkøkken - 211 sider - Kunstlæderbind med guldtryk på ryg - Smudsbind med brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”French Country Cooking” af Henrik Larsen - illustreret i s/h af John Minton. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse-
Senest opdateret 22. marts
fra 1965 på Hans Reitzels Forlag
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Fransk landkøkken - 211 sider - Paperback- Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse - B1714 -06 –10287.3
Senest opdateret 14. juni
1. udgave fra 1981 på forlaget HANS REITZEL
Oplag: 5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
212 sider - Illustreret - Fremstår ulæst!
Senest opdateret 5. maj
1. udgave fra 1968 på forlaget Hans Reitzel
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
260 sider - org. papbind m. flapper - i meget fin stand!
Senest opdateret 13. april
på forlaget Gyldendal
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 320 gram
Den britiske kogebogsforfatter Elizabeth David har ydet en formidabel indsats for at udbrede kendskabet til det velsmagende franske landkøkken. Den mad, man spiser rundt om i familierne og får serveret på landevejskroer og bistroer. Kort sagt ærlig, god og nærende mad med smagen i centrum og lavet af lokale råvarer. Bogen rummer både opskrifter og mange interessante oplysninger om det franske køkken.