Senest opdateret 13. maj
1. udgave fra 2001 på Lindhardt og Ringhof Forlag
ISBN: 87-614-0223-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Brød. 145 sider. Hvidt plastbehandlet lærredsbind. Intakt smudsbind. Rigt illustreret med fotografier. B2018-02-52 - Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 26. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Lindhardt og Ringhof/Bogklub
ISBN: 8761402230
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
145 sider, illustreret i farver. Hardback. Rigtig fin stand.
Senest opdateret 24. maj
2. udgave fra 2002 på forlaget L & R
ISBN: 87-614-0322-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
145 SIDER - SOM NY!
Senest opdateret 28. april
fra 2001 på forlaget Bogklubben
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 145
Indbinding: Illustreret hardback
Illustreret
Senest opdateret 3. april
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 695 gram
Bogen guider til, hvordan man nemt bager ciabatta, nan, baguette, landbrød, foccacia, pita og mange, mange andre typer smagfuldt brød til alle anledninger.
Senest opdateret 30. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Bogklubben
Oplag: 1
ISBN: 9788760409851
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Vægt: 687 gram
Hardback. Gode opskrifter på ciabatta, pitabrød, brioche, croissanter, foccacia, valnøddebrød og mange andre velsmagende brødtyper. På omslaget: Ciabatta, nan, havrebrød, baguette, landbrød, focaccia, blini, pita, fougasse, valnøddebrød, croissant, tebirkes 145 sider, illustreret i farver
Senest opdateret 22. maj
fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr
Sideantal: 146
Indbinding: HF
Ubetydelige brugsspor
Senest opdateret 22. maj
fra 2001 på forlaget Bogklubben
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 146
Indbinding: IB
Lagerspor. Lette brugsspor