Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2019 på forlaget Borgen/ Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788703090726
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 510 gram
Vor tids stærkest virkende og mest helbredende drik. DEN MEDICINSKE SEER I BLADSELLERIJUICE præsenterer den medicinske seer Anthony William dig for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for dit helbred: • Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer. • Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen • Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen • Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og uforklarlige sygdomme som f.eks. udmattelse, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spise-forstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene. Softback - Nærmest som NY
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. januar
1. udgave fra 1913
Oplag: active
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 500 gram
Årgange 1911 - 1913 indbundet i shirtingbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. februar
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Gyldendal 1990. 408Sider. Heftet med orig. 090921 sundhed ernæring
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. februar
1. udgave fra 2019 på forlaget Forfatterskabet
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 240 gram
Hæftet udgav på 139 sider. Fremstår næsten som ny, men har en lille fold på forsiden. Bogen giver anvisning på at faste sig til mere energi og et bedre helbred.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
fra 968 på forlaget Union
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 1997 på forlaget Prepress
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
paperback, 154 spændende opskrifter på gode og varierende diabetesretter. morgen,frokost og aften, hverdag og fest.. Bogen henvender sig især til aldersdiabetikere, men også god hvis man ønsker at tabe sig eller spise sundt. Gode råd om råvarer og fedtfattig kost mod forhøjet kolesterol i blodet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
Oplag: active
ISBN: 1-55185-041-7
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 2013 på Politikkens forlag
Oplag: active
ISBN: 87-978-400-0815-9
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
4. udgave fra 2006 på forlaget Nucleus
Oplag: active
ISBN: 87-90363-28-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Studiebøger
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Har lidt understregninger og et par notater. Få bogliste tilsendt. Har mange bøger. Kan afhentes i Randers eller sendes på købers regning. Alle bøger kan beses efter aftale.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 15. april
fra 2017 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 735 gram
245 sider, hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. marts
fra 2016 på forlaget Healthaddict
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1000 gram
næsten som ny *
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. marts
1. udgave fra 2005 på forlaget Tiderne skifter
Oplag: active
ISBN: 8779731155
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Paperback, 260 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. februar
1. udgave fra 1998 på forlaget Pia Birk
Oplag: active
ISBN: 87-989070-0-9
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
404 sider, paperback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 2020 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740047035
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback. 239 sider. Sprog: Dansk. Om fedtforbrændingskuren, hvor man kun spiser få kulhydrater og desuden tilstræber at kroppen kommer i ketose. Med en grundig indføring i principperne og de fysiologiske forhold i kuren og med 80 ernæringsberegnede opskrifter. Illustreret i farver. (2310-029).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. april
8. udgave fra 1999 på Dansk Sygeplejeråd / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-06923-8
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback. 210 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. (2104-0150).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. februar
1. udgave fra 2005 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03754-0
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Fysioterapi/Massage, Pædagogik, Sygepleje, Videnskabsteori
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Vægt: 298 gram
Videnskab og forskning giver en indføring i forskningsmetodologi.Hovedvægten er lagt på en systematisk gennemgang af forskningsprocessen. Derved bliver bogen både en hjælp til den læser, der ønsker at kunne læse og forstå forskningsprojekter, og til den læser, som skal deltage i eller evt. selv skal forestå undersøgelser af forskningsmæssig karakter.Der indledes med en redegørelse for begreberne viden, forskning og videnskabelighed, og der er en forholdsvis kortfattet beskrivelse af videnskabernes udvikling.Bagest i bogen findes en oversigt over de forskellige videnskabsteoretiske retninger. Efter hvert kapitel er der henvisning til supplerende litteratur. Dette sammenholdt med et omfattende noteapparat giver læseren mulighed for fordybelse i de områder, som findes særligt interessante. Bogens mange eksempler er i stor udstrækning hentet fra sygeplejerskernes og pædagogernes virksomhedsområde, men problemstillingerne er generelle og bogen kan derfor også anvendes i de øvrige mellemlange videregående uddannelser. Videnskab og forskning henvender sig til de professionsrettede mellemlange videregående uddannelser til sygeplejerske, jordemoder, ergo- eller fysioterapeut, bioanalytiker, pædagog, folkeskolelærer, ernærings- og husholdningsøkonom m.fl.Anne-Lise Salling Larsen, dr.med., forskningsprofessor i klinisk sygepleje ved Odense Universitet (1993-98). Hun har bred erfaring som klinisk forsker, som underviser i forskningsmetodologi og som bedømmer og vejleder ved forskningsprojekter. Hans Vejleskov, lærer 1956, faglærer 1959 og mag.art. i psykologi 1966. Fra 1974 professor i udviklingspsykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet. Har forsket i børns sproglige og intellektuelle udvikling, småbørns-pædagogik, skolestart og humor.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. januar
2. udgave fra 2005 på forlaget Haase paperback
Oplag: active
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Der er mange ting, man kan gøre, hvis man ønsker at få det optimale ud af sin hjerne. Kosten er blandt nogle af de ting, der virker og i "Mirakelkost til din hjerne" kan du få et indblik i, hvad der fungerer og hvorfor, det fungerer. Jean Carper, som er forfatter til bogen, er en amerikansk medicinsk journalist. Hun har forfattet 24 bøger og flere af dem handler om hjernen og forbedring af den. Pæn paperback på 368 sider med moderat slid på omslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. april
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 8756767544
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Hardback. 184 sider. Sprog: Dansk. Navn på friblad. Illustreret i farver. En kogebog for familier med børn op til 6 år. Kapitlerne er aldersopdelt og tager udgangspunkt i barnets fysiske udvikling og skiftende ernæringsbehov. (1811-0003).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Vægt: 800 gram
Arena, 1969. 250 og 266 sider. Heftet. Navn og stmpel på friblad. Antimemoirer bd. 1-2. Forfatteren og politikeren Malrauxs erindringer, hvor blandt andet den spanske og den kinesiske borgerkrig beskrives, som Malraux selv deltog i. 231221 erindringer
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. marts
4. udgave fra 2015 på forlaget Munksgaard
Oplag: active
ISBN: 9788762813762
Kategorier: Biologi, Ernæringsvidenskab, Studiebøger, Sundhed
pris: 270 kr – stand: ★★★★
Vægt: 1400 gram
[703] Omslag med mindre brugsspor, ellers et pænt ex.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. januar
4. udgave fra 2007 på forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 9788779555747
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind
pris: 110 kr – stand: ★★★★
Hæftet med flapper. 197 sider. Sprog: Dansk. Navn på friblad. Med afsæt i konkrete elevhistorier beskrives sammenhængen mellem ernæring og indlæringsevne. Der gives inspiration og ideer til madprojekter på skoler og andre institutioner. (1808-0210).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
fra 1956 på Det Danske Forlag
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab
pris: 95 kr – stand: ★★★
Hæftet. 90 sider. Sprog: Dansk. Pænt eksemplar. Små brugsspor på omslag. Indhold pænt. Nr. 22 i serien af småskrifter. Bidrag fra en rundbordskonference på Christiansborg om Skolebespisningen. (1707-0496)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. april
7. udgave fra 1930 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Danmark, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger
pris: 90 kr – stand: ★★
Vægt: 230 gram
"Vi spiser for at skaffe vort legeme VARME og ARBEJDSKRAFT samt erstatning for de stoffer, som det dagligt taber gennem lunger, nyrer og hud" Sådan indledes min mormors husgerningsbog. Her er retter fra "planteriget" og "dyrelivet". En bog for dig der synes det er sjovt at blive klogere på teorien fra dengang... 125 sider + min mormors vedhæftede opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 2007 på forlaget Høst og søn
Oplag: active
ISBN: 978-87-638-0627-5
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★
Vægt: 800 gram
indbundet. Vil du gerne mærke livet boble i dig? Vil du vide, hvordan det er at være i din krop, når du fungerer optimalt og har masser af overskud? Sa kan det være, at du skal til at spise DETOX-kost At spise DETOX-kost betyder at lære at mærke sin krop og dens behov. I denne læreproces vil bogen her være din ven og støtte. När du giver din krop, præcis hvad den har brug for, er du tro mod dig selv, og selvaccept og selvværd vil stille og roligt vokse frem i dig. At spise DETOX-kost er at spise den mad, Du har brug for. Du bliver ikke et bedre menneske af at DETOXE. Du bliver bare mere DIG. Du er et værdifuldt og unikt menneske, og derfor skal du selvfølgelig have værdifuld og unik mad. GUIDE TIL DETOX KOST er mere end blot en kogebog. Ud over en masse opskrifter på lækre DETOX-retter fortæller bogen dig om, hvorfor DETOX-kost gør din krop stærk og sund. Alle bogens opskrifter er uden sukker, uden korn og med et minimum af komælksprodukter, DETOX-kost er økologisk og helt fri for tilsætningsstoffer. Pernille Richardt Damore (f. 1967) har arbejdet med DETOX-forløb siden 1995. Sammen med Frederick Richardt Damore (f. 1970) har hun udviklet Damore-metoden, som denne bog er baseret på Karen Norberg (f. 1978) er kandidat i folkesundhed og arbejder med DETOX-forløb i Pernille og Fredericks klinik DETOX DIT LIV.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.