Senest opdateret 2. februar
4. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 8756786888
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
HÆKLEBOGEN er et must for alle hæklere, fra begynderen til den mere garvede. Teksten og de mange illustrationer anskueligger trin for trin, hvordan man gar fra den første usikre opslagning af masker til det mere avancerede. Derudover er der rigtig mange spændende mønstre, kanter, finesser og tips, man gang på gang vil vende tilbage til. Hardback - 71 sider. ( 26 x 20 cm ) FIN stand. Se evt. efter andre håndarbejdsbøger i mine annoncer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
2. udgave fra 2004 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 8779631487
Kategorier: Børn & forældre, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 370 gram
At filte er et smukt, gammelt håndværk, der igen er højeste mode. Leila Sørensen, der er pædagog, fortæller i denne bog om selve teknikken og hvordan man laver skønne ting til bolig og beklædning. Ideerne går fra helt enkle filtede ting som blomster og bolde til større projekter som hatte, støvler etc. Mange af tingene kan med stor fornøjelse laves sammen med børn. Softback ( 204 x 212 cm ) 68 sider. Fin og velholdt - og meget inspirerende. Se gerne mine andre håndarbejdsbøger her på Bogbasen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 1991 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8701724304
Kategorier: Børn & forældre, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 160 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1500 gram
Bogens mange opskrifter er inddelt efter motiv-kreds, og kapitlerne indledes af Kaffe Fassett, der fortæller, hvor og hvordan han er blevet inspireret til de forskellige mønstre og motiver, hvordan de er blevet overført til strik, og endelig giver Fassett gode råd om. hvordan man når frem til det smukkest mulige resultat. 33 grundopskrifter, 80 variationer og over 200 pragtfulde fotografier af Steve Lovi. Tøjet og de omgivelser, det er fotograferet i, bliver til en fantastisk fest for øjet. Selv om Zoë Hunt viser modeller med snoninger, er hovedparten af opskrifterne i glatstrikning og dermed lette at gå til. Diagrammerne og opskrifterne er i det omfang, det har været muligt, angivet i diverse størrelser. Stor hardback med omslag ( 32 x 24 cm ) 200 sider. Signeret af Kaffe Fassett i 2011 på titelsiden. Bogen har lette brugsspor - men fremstår i fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700752948
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 630 gram
En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med fine farvefotos. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding. Andre er : Kalvebryst i karry : Kalvefrikassé : Gule Ærter : Arme Riddere : Sneboller : Fastelavnsboller : Brunsviger : Vandkringle og GRUNDOPSKRIFTER : bl. a. Suppevisk : Melboller : Kogning af hummere : Jævning af Saucer : Glasur : Vandbad : Husblas. Vidunderligt værk. Man er helt dækket ind. Hardback - 156 sider. Smukt fotograferede færdige retter. ( 17,8 x 25,1 cm ) FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
fra 1977 på forlaget Nationalmuseet
Oplag: active
ISBN: 8748001333
Kategorier: Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Danmark, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Undervisning
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 310 gram
[Pædagogik - Undervisning - Førskole - Folkeskole etc. - Tekstiler]. En fremstilling, som med mange eksempler illustrerer håndarbejdsundervisningen i hovedsagelig københavnske skoler i perioden 1759 - 1900 som nævnt i titlen. Illustreret i s/h. Bogen er opdelt i en tekstdel (med illustrationer i teksten) og en billeddel med plancher. Med litteraturliste. / Omslag: Jens Lorentzen. Hardback - i flot stand - med navn skrevet forrest i bogen - 108 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700767336
Kategorier: Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1518 gram
Hardback ( 28,5 x 21,5 cm ) 415 sider. Lette brugsspor; stadig i fin og god stand. I denne specialudgave af den solide klassiker er der bevaret så meget som muligt af det stof, som har gjort den værdsat gennem generationer. Opskrifter på alle de kendte danske retter såsom bankekød, stegt flæsk med persillesauce, rødgrød, is og karamelrand findes naturligvis i denne udgave, men for at bringe bogen i overensstemmelse med nutidens spisevaner og vareudbud, er en del af opskrifterne blevet ajourført og omarbejdet. Man vil derfor finde flere friske råvarer og mindre dybfrost og dåsemad end i tidligere udgaver. Desuden er koge- og stegetider justeret, fordi både råvarer, tilberedning og smag har forandret sig. Som en udvidelse er tilføjet en hel del nyere opskrifter, som siden Frøken Jensens tid er gået hen og blevet klassikere i det danske køkken. Desuden er er i denne særligt store udgave af kogebogen tilføjet ca. 150 af Frøkenens opskrifter på syltetøj og marmelade. Ideen er ikke ny - allerede i 1903 blev Frøken Jensens Kogebog udgivet i en særlig udgave - med Syltebog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2000 på forlaget Mosegaard
Oplag: active
ISBN: 9788790460372
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 110 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen, der er rigt illustreret med farvefotos viser trin for trin ideer for begyndere og for mere øvede trædrejere. Hardback - 109 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
3. udgave fra 2012 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711407646
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Claus Meyer står bag "Meyers bageri" og han præsenterer dig for korn, meltyper og gode råd til hele bageprocessen. Snart ved du lige præcis hvordan du kan bage brød og sødt bagværk til perfektion. Bogen sætter stort fokus på øvelse, men indeholder også stor viden om æltning, hævning og afbagning. Du bliver snart din egen yndlingsbager! Softback i fin stand - 223 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700499463
Kategorier: Historie:Danmark, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 932 gram
Frøken Jensens Kogebog er udkommet i et utal af opdaterede udgaver, hvor man har forsøgt at tilpasse bogens opskrifter til tidens modeluner, men den har altid været kendetegnet ,ved at vare pålidelig og gennemprøvet. Denne jubilæums-udgave er et fotografisk genoptryk af den allerførste udgave fra 1901. Alle de gamle udtryk og måleenheder er bibeholdt. Her er tale om et stykke køkkenhistorie af den mest underholdende slags. Med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse - og fristende at afprøve. Hardback - 342 sider ( 18 x 25 cm ) - FIn stand med en smule farveforskel på forsiden - på grund af sollys.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2009 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 9788700480940
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 740 gram
Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. En klassiker i dit køkkenbibliotek. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist. Hardback - 209 sider. ( 17,6 x 25,2 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
3. udgave fra 2010 på Politikens forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1572-0
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Sport & fritid, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Pæne rene sider. Fremstår som ulæst - dog med en meget lille hyldekant for neden på bogen. Fra ikke ryger hjem. Paperback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. april
1. udgave fra 1964 på forlaget Nationalmuseet - Gad
Oplag: active
Kategorier: Dansk, Etnografi og Antropologi, Folklore, Historie:Danmark, Hjemkundskab
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
27x21cm, 4°. 278 sider. Illustreret i s/h. Orig. illustreret kartonbind. Fine illustrationer af Poul Abrahamsen. nærmest som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. april
1. udgave fra 2016 på forlaget Saxo
Oplag: active
ISBN: 87-7081-054-0
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 396 gram
Quinoa er et frø, der kommer fra Sydamerika. Det er glutenfrit, rigt på proteiner og fibre, og har en god nøddeagtig smag.Ud over at quinoa smager godt, har mange anvendelses-muligheder og en ernæringsmæssig attraktiv profil, er det en interessant råvare i det kreative køkken. I denne bog finder du 65 opskrifter med quinoa. Der er inspiration til morgenmad, bagværk, salater og tilbehør, forretter, hovedretter og desserter. At skulle skifte pasta, ris og mel ud i afprøvede yndlingsretter kan føles omfattende. Denne kogebog indeholder en samling opskrifter, der er nemme at gå til og viser hvordan quinoa enkelt kan integreres i den daglige madlavning. Brug opskrifterne vejledende. Byt krydderier, ingredienser og mængder ud, som du finder det passende, for at tilpasse opskrifterne til din egen stil og smag. Eksperimenter viser, at quinoa vil kunne dyrkes i Danmark. Dette kræver dog yderligere forskning på området, og med et ønske om større biodiversitet i Danmark, håber forfatteren af denne bog at kunne hjælpe med et bidrag til udvidelsen af markedet. Bogen er som ny. Ulæst.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. marts
2. udgave fra 1987 på forlaget gyldendals bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-00915-6
Kategorier: Billedbøger, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
indbundet bogen er hel og fin, dog lettere gulnede sider i kanterne Bage bogen giver 365 opskrifter på grovbrød, hvedebrød og kager en meget alsidig bage bog. Dejlige illustrationer af Poul Andersen. Du indføres i hvad der er værd at vide om bagning, bage redskaber, vareorientering samt frysning og opbevaring. '
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. marts
1. udgave fra 2001 på forlaget Høst og søn
Oplag: active
ISBN: 87-1429-801-5
Kategorier: Design, Europa, Faglitteratur, Historie:Danmark, Historie:Verden, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kunsthistorie, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1435 gram
At sætte sig omkring et bord og spise sammen har til alle tider været dagens bærende højdepunkt. Emnet er da også genstand for råd og vejledning fra renæssancens humanister over kongelige forordninger og til salonens erfarne værtinde. Og form og manerer viser sig yderst forskelligt op gennem historien. Tidens bord tegner denne lange udvikling frem til, hvad der sker, når vi i vore dage indtager vores måltid. Bogen er et stykke farverig dansk kulturhistorie - en fejende flot gennemgang af spisebordets kulturhistorie gennem 500 år. Båret af en billedside, hvor illustrationerne vidner om det omfattende detektivarbejde Helle Stangerup har været på i samlinger, på museer og i bogværker. På hvert eneste opslag har forfatteren nøje afstemt billeder og tekst efter hinanden i en æstetisk sammensmeltning. Fin stand med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. marts
1. udgave fra 2005 på forlaget Klematis
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
72 sider - illustreret i farver - som nærmest ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 1941 på forlaget C. A. Reitzel
Oplag: active
Kategorier: Biologi, Hjemkundskab, Hus & have
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
274 sider - indbundet i lysegråt shirting - ill. i farve - i fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. februar
3. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 978-87-7155-144-3
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2140 gram
Hardback. Kun overfladeridser på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (WB) Vejer 1940 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. februar
1. udgave fra 2009 på Forlaget d3
Oplag: active
ISBN: 8790816676
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 71 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Opskrifter på kager, småkager m.m. der hører julen til. (1016-0106).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. februar
fra 1971 på Banner og Korchs forlag
Oplag: active
ISBN: 87-411-7435-6
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
indbundet. dejlig nolstalgisk kogebog med gamle retter og gode råd
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2003 på PP FORLAG
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
64 sider - illustreret i farver - indbundet + smudsomslag - som nærmest ny (anmelderekspl.)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
fra 968 på forlaget Union
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
fyldt med indspirerende farve-plancher, hvilket er med til, at øvede og nybegynder, får lyst til kaste sig ud i nye opskrifter. Såsom forretter, supper, fiske-og kødretter, desserter, drinks, bagværk. Der gives forslag til sammensætning af festmenuer, eksotiske retter samt udenlandske specialite
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 2007 på forlaget d3.
Oplag: active
ISBN: 87-90816-56-0
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger, Børn & forældre, Fantasy, Hjemkundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
indbundet. færre ideer giver større succes for så er sjælen med, små portioner er mere indbydende. o.s.v læs om fantastiske tema børnefester eller bliv inspireret til dit eget tema. inviter til theselskab for fine damer, fest på slottet , eksotisk ø fest, m.m.. Der er opskrifter på mad og bord
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
fra 1972 på forlaget reinhold
Oplag: active
ISBN: 0-88365-320-6
Kategorier: Billedbøger, Faglitteratur, Folklore, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kunst & kultur, Lokalhistorie
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsbind som har reolslid. Flot stor bog om navneklude - af i dag, men også med masser af billeder af gamle. Flere danske. Udgivet på Galahad Books New York City 1972 - så den er på engelsk.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
Oplag: active
ISBN: 1-55185-041-7
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Undervisning, Øvrige
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
indbundet og med smudsomslag. uanset om du er begynderkok, eller en som gerne vil eksprimentere, så er denne samling rundlag for et kulinarisk succes. opskrifterne er gennemprøvet, fyldt med tydelige instruktioner, gode fotos, kursusnotater fyldt med ideer og oplysninger en fremragende hjælpekilde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
fra 1995 på forlaget Klematis
Oplag: active
ISBN: 87-7721-405-6
Kategorier: Børn & forældre, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
indbundet Hyggelig bog, mange timers hygge med børn og børnebørn. Billig legetøj som sætter kreativiteten på fuld gear.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 2013 på Politikkens forlag
Oplag: active
ISBN: 87-978-400-0815-9
Kategorier: Børn & forældre, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
indbundet kogebogen er hel og fin, men fået en skjold på omslag.Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 1990 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-5950-085-9
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Vinbøger
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1690 gram
Hugh Johnson er vinbranchens grand old man. Han har skrevet om vin i over 60 år, og han er formidabelt velskrivende. "Vinens historie" er et af vinlitteraturens hovedværker. Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie - fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig - op til i dag. Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin. Indbundet, fin stand. Ulæst.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 1990 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-5950-085-9
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Vinbøger
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1690 gram
Hugh Johnson er vinbranchens grand old man. Han har skrevet om vin i over 60 år, og han er formidabelt velskrivende. "Vinens historie" er et af vinlitteraturens hovedværker. Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie - fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig - op til i dag. Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin. Indbundet, fin stand. Ulæst.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.