Søg efter bog


Din søgning gav: 2706 resultater
  1. Billede af bogen Fynske egnsretter

    Senest opdateret 31. januar

    Fynske egnsretter

    Af Lissy Rasmussen

    fra 2005 på forlaget Odense Bys Museum/ Fynske Fortællinger

    ISBN: 87-78-38-983-6

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 250 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Fynske egnsretter - 132 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Beskriver den fynske madkultur ud fra en kulturhistorisk synsvinkel. Til de enkelte afsnit er knyttet en række opskrifter - i alt 100 - på daglig mad fra forskellige egne på Fyn. Bogens sidste kapitel fortæller desuden om skikke og madlavning i forbindelse med barsel, konfirmation, bryllup og begravelse. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper

    Senest opdateret 31. januar

    Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper

    Af Gunnel Friblad, Anita Bertilsson og Birgitta Rasmusson

    fra 1993 på forlaget Aschehoug Fakta - 6. oplag

    ISBN: 87-7512-322-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Kogebog for mikrobølgeovn - 160 opskrifter for alle ovntyper - 171 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Kan anvendes for de fleste mikrobølgeovnstyper. Bogen giver en grundig vejledning i, hvordan man laver mad i en mikrobølgeovn, og den indeholder mere end 160 opskrifter. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Mad i mikrobølgeovn: Dejlige opskrifter og gode råd

    Senest opdateret 31. januar

    Mad i mikrobølgeovn: Dejlige opskrifter og gode råd

    Af Sonja Eriksson

    fra 1985Forlaget Komma

    ISBN: 87-7512-230-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Mad i mikrobølgeovn: Dejlige opskrifter og gode råd – 135 sider – Hardback – Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Er et supplement til den almindelige madlavning og ovn. Den er især ideel til familier med forskellige spisetider. Hver person kan lave sin egen portion. Børn lære også hurtigt at brug mikrobølgeovnen, og forældrene behøver ikke at være bekymrede, for der findes ingen varme låger eller plader, man kan brænder sig på. – Pris ex forsendelse -B1707 – 13 -10267.2


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Billede af bogen Det gode bord

    Senest opdateret 31. januar

    Det gode bord

    Af Mogens Brandt

    fra 1973Hans Reitzel Forlag

    Oplag: 3

    ISBN: 87-412-6618-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 582 gram

    270 sider - Foto-illustreret hardback - Vignetter af Peder Nyman Bogen er et fotografisk optryk af 2. oplag 1964 udgaven. Næsten som ny. Ex forsendelse/1715-04-921


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Middag med familie og venner

    Senest opdateret 31. januar

    Middag med familie og venner

    Af Gordon Ramsay

    2. udgave fra 2009 på forlaget lindhardt og Ringhof

    Oplag: 2.

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1119 gram

    Gordon Ramsays mission med hans nye bog er at få os til at samle familie og venner om bordet igen. Opskrifterne i bogen spænder fra den klassiske søndagsmiddag til den lette sommerfrokost, og henter inspiration fra både det franske, italienske, spanske og asiatiske køkken. Som altid tager Gordon læseren kærligt ved hånden, fra valget af de bedste råvarer og til den perfekte middag står på bordet - uden stress i køkkenet. Indb, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Lidt men godt om chokolade

    Senest opdateret 31. januar

    Lidt men godt om chokolade

    Af Claus Meyer

    4. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    ISBN: 8700496448

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 58 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 280 gram

    Hardback. 82 sider. Flot eksemplar


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen Julemad

    Senest opdateret 31. januar

    Julemad

    Af Claus Meuer

    1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    ISBN: 9788711380178

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 108 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    87 sider. Fejlfrit eksemplar


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Juleretter

    Senest opdateret 30. januar

    MENU – Internationalt Madleksikon – Juleretter

    Af Ellis Tardini

    fra 1977 på forlaget Lademann

    ISBN: 87-15-07222-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 865 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Juleretter – 137 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse-1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 30. januar

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F. K. Fischer og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback uden smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -0


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 30. januar

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F. K. (N.S.K.) Fischer og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort