Senest opdateret 15. februar
1. udgave fra 1997 på forlaget HØST & SØN
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Henrik Larsens oversætteIse fra engeIsk af 1958-udgaven - 212 sider - IIIustreret - Hardback - Nærmest som ny!
Senest opdateret 17. april
fra 1980 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-06091-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Sommermad - 258 sider - Hardback med lærredsryg - Smudsbind med lette brugsspor- Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse - B1720 -19– 11009
Senest opdateret 16. april
fra 1984 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-13436-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Middelhavsmad – 205 sider –Hardback med lærredsryg - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af John Milton - Pris ex forsendelse -B1720 -13– 10777
Senest opdateret 3. april
fra 1973 på forlaget Hans Reitzel - 3. oplag
ISBN: 87-412-1728-4
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 335 gram
Fransk landkøkken - 211 sider - Kunstlæderbind med guldtryk på ryg - Smudsbind med brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”French Country Cooking” af Henrik Larsen - illustreret i s/h af John Minton. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse-
Senest opdateret 22. marts
fra 1965 på Hans Reitzels Forlag
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Fransk landkøkken - 211 sider - Paperback- Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse - B1714 -06 –10287.3
Senest opdateret 11. marts
fra 1998 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-00-61832-2
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 386 gram
Klassisk kogebog. Forord til den danske udgave af Jonna Dwinger og et grundigt forord af forfatterinden med gode råd og iagttagelser. Illustreret af John Minton. Denne bog fremtræder som ny (ubrugt), men nede i sin tid at få et navnestempel, som er overdækket og bemærkes næsten ikke. Ellers havde bogen fået karakteren 6
Senest opdateret 20. januar
fra 1981 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-08482-8
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Fransk land køkken - 211 sider - Hardback - Smudsbind- Sprog: Dansk - Oversat fra fransk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. - Pris ex forsendelse - B2303 -06 –10287.2
Senest opdateret 20. januar
fra 1970 på Hans Reitzels Forlag - 2. oplag
ISBN: 87-412-1667-9
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 335 gram
Fransk land køkken - 211 sider - Paperback- Hæftet - Sprog: Dansk - Oversat fra fransk af Henrik Larsen - Rigt illustreret i s/h af John Minton. En af de berømteste samlinger af jævne og enkle, men alligevel særprægede og raffinerede retter fra franske landdistrikter. Lille rille i ryggen. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 13. april
på forlaget Gyldendal
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 320 gram
Den britiske kogebogsforfatter Elizabeth David har ydet en formidabel indsats for at udbrede kendskabet til det velsmagende franske landkøkken. Den mad, man spiser rundt om i familierne og får serveret på landevejskroer og bistroer. Kort sagt ærlig, god og nærende mad med smagen i centrum og lavet af lokale råvarer. Bogen rummer både opskrifter og mange interessante oplysninger om det franske køkken.
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 1981 på forlaget HANS REITZEL
Oplag: 5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
212 sider - Illustreret - Fremstår ulæst!