Senest opdateret 22. februar
2. udgave fra 2011 på forlaget Strandberg Publishing
ISBN: 978-87-92596-76-5
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 118 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 709 gram
Indbundet, 96 sider. ** Fra Secondhand Kogebøger, som kun sælger mad- og kogebøger. Se vores øvrige annoncer under "Find flere bøger fra samme bogsælger".
Senest opdateret 3. februar
fra 1998 på Forlaget Søren Fogtdal
ISBN: 87-7807-819-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Chokolade - 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Dansk redaktion: Jan Friis – Mikkelsen. – illustreret i farver – Tidens køkken. Mere end 70 opskrifter med alle typer chokolade. Fristende ideer til desserter, kager, konfekt og slik .Lækre opskrifter til chokoladeelskere i alle aldre. Trin –for- trin –anvisninger på dekorationer med chokolade. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 18. februar
2. udgave fra 2011 på forlaget Tidens Køkken
Oplag: 1
ISBN: 9788792596765
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 96 sider. Sprog: Dansk. Dansk redaktion og forord af Jan Friis-Mikkelsen. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Annette Klubein efter "Chocolate (1996)". (2209-0114).
Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2010 på forlaget Connaught
Oplag: 1
ISBN: 978-1-84517-206-0
Kategori: Kogebøger
pris: 76 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 865 gram
Hardback. Svag brusspor på cover-ryg. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S50) Vejer 665 gram.
Senest opdateret 26. marts
fra 2010 på forlaget Connaught
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Hvad er bedre end at kunne bevare sæsonens afgrøder og nyde godt af dem resten af året. Sommer og efterår er højsæson for syltning, men her får du ideer til hele året. De mange typer syltet frugt og grønt er skønt tilbehør til mange slags retter og
Senest opdateret 22. marts
fra 2010 på forlaget Connaught
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 160
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Flot eksemplar Hvad er bedre end at kunne bevare sæsonens afgrøder og nyde godt af dem resten af året. Sommer og efterår er højsæson for syltning, men her får du ideer til hele året. De mange typer syltet frugt og grønt er skønt tilbehør til mange slags retter og udgør perfekte gaver til familie og venner, Så kast dig ud i det med de mere end 100 opskrifter, og genopdag det gamle håndværk med både surt og sødt.
Senest opdateret 14. marts
fra 1998 på forlaget Bolig & Livstil
ISBN: 8778078199
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 96
Indbinding: Originalt kartonbind med smudsomslag
Stort format. Dansk redaktion Jan Friis-Mikkelsen - illustreret i farver - Tidens køkken
Senest opdateret 14. marts
fra 2010 på forlaget Connaught
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 160
Indbinding: Illustreret kartonbind.
Illustreret i farver.