Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 2005 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 87-89796-69-1
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 250 gram
Bogen viser, at hvis vi åbner øjnene for de herlige råvarer, der findes i vores nærhed, så har Danmark masser af enestående madoplevelser at byde på. Bogen er på 50 sider og indeholder 36 opskrifter.
Senest opdateret 12. februar
1. udgave fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3791
Senest opdateret 12. februar
fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3791
Senest opdateret 12. februar
fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3793
Senest opdateret 25. januar
fra 1998 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 87-89795-09-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 122 gram
Hæftet eksemplar, 61 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-647 Karolines køkken 7 At mødes omkring et godt måltid mad er en af livets vigtige og opnåelige glæder- ligesom tilberedningen af maden er en fornøjelse, når tiden er til det. I denne bog har vi gjort os umage med at forene mangfoldighed og enkelthed- og at invitere til fordybelse i den enkelte ret, mens den gøres klar til det måltid, der følger efter. Som altid er smagen af retterne og nydelsen ved måltidet det vigtigste for vores opskrifter...
Senest opdateret 25. januar
fra 1992 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 87-982222-9-5
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 97 gram
Hæftet eksemplar, 57 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode UH-648 Karolines køkken 5 "skal der være fest, så lad der være fest" er også vores motto. Derfor har vi i festopskrifterne skelet mere til smagsløgene end til den anbefalede energifordeling. I afsnittet mest med grønt, fugl og fisk og kød med mere lever halvdelen af opskrifterne til gengæld op til levnedsmiddelstyrelsens anbefaling om, at højst 30% af kostens energi må komme fra fedt, uden at vi her fornægter smagsløgenes dom. Og hver opskrift har forsat sin egen energicirkel. Nu placeret bagerst i bogen ved indholdsfortegnelsen. :) er et nyt symbol, vi har indføjet. Der angiver, om en ret er egnet til at blive tilberedt af "børnekokke"- det vil sige børn fra omkring 12årsalderen.
Senest opdateret 25. januar
fra 1999 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 87-89795-17-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 179 gram
Hæftet eksempel, 65 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-649 "Spisetid" har masser af inspirerende forslag til aftensmaden på ugens travle dage. Med 60 opskrifter og en lang række tips er bolden givet op til en fornyelse af top ti listen over familiens yndlingsspiser. Cirka halvdelen af retterne i bogen kan tilberedes på under 45 min. og mange andre passer sig selv i ovn eller gryde.
Senest opdateret 25. januar
fra 2005 på forlaget Arla
ISBN: 5703998002463
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 402 gram
Spiralindbundet, 49 sider, Arkivkode: UH-2768
Senest opdateret 30. marts
1. udgave fra 1989 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 8798222260
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 199 gram
Hæfte, 56 sider, Arkivkode: UH-4063
Senest opdateret 25. januar
fra 1998 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 87-89795-09-1
pris: 109 kr – stand: ★★★★
Vægt: 120 gram
Hæftet eksemplar, 61 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-247 At mødes omkring et godt måltid mad er en af livets vigtige og opnåelig glæder - ligesom tilberedningen af maden er en fornøjelse, når tiden er til det. I denne bog har vi gjort os umage med at forene mangfoldighed og enkelhed - og at invitere til fordybelse i den enkelte ret, mens den gøres klar til måltid, der følger efter. som altid er smagen af retterne og nydelsen ved måltidet det vigtigste for vores opskrifter.