Søg efter bog


Din søgning gav: 17 resultater
  1. Billede af bogen Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr

    Senest opdateret 15. marts

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr

    Af Kay Halsey

    fra 2006 på forlaget Könemann

    ISBN: 3-8331-3178-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr - 64 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager Kay Halsey

    Senest opdateret 3. februar

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager Kay Halsey

    Af Kay Halsey

    fra 1999 på forlaget Könemann

    ISBN: 3-8290-1836-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 285 gram

    Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager – 64 sider – Papbind med flapper. - Sprog: Dansk – Oversat af Birgitte Odgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen -  Quiches & Tærter

    Senest opdateret 28. januar

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter

    Af Kay Halsey

    fra 2007 på forlaget h.f. ulmann

    ISBN: 978-3-8331-4487-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 1. februar

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Morgenmad

    Af Halsey, Kay (red.)

    1. udgave fra 2006 på forlaget Könemann

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Originaltitel: "Le Cordon bleu - breakfasts (1998)". Oversat fra engelsk af Birgitte Odgaard. Illustreret i farver. (0816-1116)


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 26. januar

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 26. januar

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. april

    Le Corden bleu . Gourmetskolen

    Af Kay Halsey

    fra 1999 på forlaget Könermann, Köln

    Kategori: Øvrige

    pris: 90 kr – stand: ★★★★

    Indbinding: HF


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. april

    Småkager

    Af Halsey, Kay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    ISBN: 3829018401

    pris: 105 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 64 s.
    Indbinding: Hæftet
    Stand: Pænt eksemplar
    Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen. Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. april

    Desserter

    Af Halsey, Kay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Kategori: Øvrige

    pris: 70 kr

    Sideantal: 64
    Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Le Cordon bleu - desserts - overs. fra engelsk: Lise Gyhrs - Gourmetskolen Illustreret i farver.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. april

    Småkager

    Af Halsey, Kay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Kategori: Øvrige

    pris: 60 kr

    Sideantal: 64 s.
    Sprog: Dansk Indbinding: Heftet Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort