Senest opdateret 15. marts
fra 2006 på forlaget Könemann
ISBN: 3-8331-3178-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr - 64 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 3. februar
fra 1999 på forlaget Könemann
ISBN: 3-8290-1836-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 285 gram
Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager – 64 sider – Papbind med flapper. - Sprog: Dansk – Oversat af Birgitte Odgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 28. januar
fra 2007 på forlaget h.f. ulmann
ISBN: 978-3-8331-4487-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2006 på forlaget Könemann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Originaltitel: "Le Cordon bleu - breakfasts (1998)". Oversat fra engelsk af Birgitte Odgaard. Illustreret i farver. (0816-1116)
Senest opdateret 26. januar
fra 2006 på forlaget Könemann
ISBN: 9783833130687
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).
Senest opdateret 26. januar
fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann
ISBN: 9783833144905
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).
Senest opdateret 13. april
fra 1999 på forlaget Könermann, Köln
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr – stand: ★★★★
Indbinding: HF
Senest opdateret 14. april
fra 1999 på forlaget Könemann
ISBN: 3829018401
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 64 s.
Indbinding: Hæftet
Stand: Pænt eksemplar
Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen. Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen
Senest opdateret 18. april
fra 1999 på forlaget Könemann
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 64
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Le Cordon bleu - desserts - overs. fra engelsk: Lise Gyhrs - Gourmetskolen Illustreret i farver.
Senest opdateret 15. april
fra 1999 på forlaget Könemann
Kategori: Øvrige
pris: 60 kr
Sideantal: 64 s.
Sprog: Dansk Indbinding: Heftet Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen