Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Billede af bogen Bakterier og tilsætningsstoffer

    Senest opdateret 18. juli

    Bakterier og tilsætningsstoffer

    Af Lars Okholm & Erik Jensen

    fra 1981 på forlaget FDB

    ISBN: 87-837-02-1

    Kategorier: Biologi, Kemi, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 140 gram

    Hvad er det for nogle skadelige bakterier, man skal undgå i sine fødevarer? Man kan nemlig blive syg, hvis vores mad ikke lever op til de sundhedsmæssige krav. Og der er jo også nogle bakterier, som er sunde. Forbrugerne har også krav på at vide, hvilke tilsætningsstoffer, der er brugt i deres mad. Nogle er direkte giftige, andre kan give bivirkninger som f.eks. allergi. Paperback, 128 sider. Udgivet af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, FDB.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort