Senest opdateret 16. april
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Gyldendal, 2004. 3. udg. 232 sider. Illustreret med farvefotos. Indb. Kart. Stort format. 291021 kogebøger
Senest opdateret 8. april
1. udgave fra 2003 på forlaget Politiken
Oplag: 1
ISBN: 87-567-7037-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★
Hardback. 287 sider. Sprog: Dansk. Mere end 120 opskrifter på supper, grønt, fisk, fjerkræ, kød, desserter, kager, brød, syltetøj m.m. Illustreret i farver. (1907-0268).
Senest opdateret 14. april
fra 2001 på forlaget Politiken
ISBN: 9,79E+12
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 472
Indbinding: Hardback.
Stand: Velholdt eksemplar
Ill. i farver - 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer.. Ill. i farver - 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer.
Senest opdateret 14. april
fra 2006 på forlaget Politiken
ISBN: 8756772025
pris: 185 kr – stand: ★★★
Sideantal: 351
Indbinding: Kartonbind. Stort format
Stand: Meget velholdt
Om de almindeligste haveplanters skønhed, hvordan man dyrker dem, omgås dem og nyder dem på alle årstider. Om de almindeligste haveplanters skønhed, hvordan man dyrker dem, omgås dem og nyder dem på alle årstider
Senest opdateret 14. april
fra 2008. på forlaget Gyldendal
ISBN: 9,79E+12
pris: 120 kr – stand: ★★★
Sideantal: 247
Indbinding: Heftet
Stand: Pænt eksemplar
Illustreret - Indhold: At lave mad sammen med børn ; At sammensætte et måltid ; Morgenmaden ; Brødet ; Supper ; Fisk ; Flere havdyr ; Kød ; Indmad ; Fjerkræ ; Vildt ; Kartofler ; Grønsager ; Pasta og polenta ; Indpakket mad ; Madpakken ; Fødselsdag o. Illustreret - Indhold: At lave mad sammen med børn ; At sammensætte et måltid ; Morgenmaden ; Brødet ; Supper ; Fisk ; Flere havdyr ; Kød ; Indmad ; Fjerkræ ; Vildt ; Kartofler ; Grønsager ; Pasta og polenta ; Indpakket mad ; Madpakken ; Fødselsdag o
Senest opdateret 14. april
fra 2004 på forlaget Politiken Bøger
pris: 145 kr – stand: ★★★
Sideantal: 287
Indbinding: Hardback
Stand: Pænt eksemplar.
Opskrifter fra det traditionsrige danske køkken på en nutidig måde. Det er mad der hviler naturligt i årstiderne, kylling om sommeren, æbler, vildt og svampe om efteråret, simremad og supper om vinteren, julemaden og de friske grønne forårsdelikatess. Opskrifter fra det traditionsrige danske køkken på en nutidig måde. Det er mad der hviler naturligt i årstiderne, kylling om sommeren, æbler, vildt og svampe om efteråret, simremad og supper om vinteren, julemaden og de friske grønne forårsdelikatess
Senest opdateret 14. april
fra 2012 på forlaget Gyldendal
pris: 100 kr – stand: ★★★
Indbinding: Hardback
Stand: Som ny
40 opskrifter på festmad.. 40 opskrifter på festmad.
Senest opdateret 14. april
fra 2002 på forlaget Politiken
ISBN: 9,79E+12
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 472
Indbinding: Heftet
Stand: Meget velholdt
Ill. i farver - 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer.. Ill. i farver - 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer.
Senest opdateret 8. april
2. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: 2
ISBN: 8756767242
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★
Hæftet med flapper. 472 sider. Sprog: Dansk. 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer. Illustreret i farver. (1812-0208).
Senest opdateret 17. april
fra 2003 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 287
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Eksemplar med lette brugsspor Redaktion: Hélène Wagn - ill. i farver - Mere end 120 opskrifter på supper, grønt, fisk, fjerkræ, kød, desserter, kager, brød, syltetøj m.m.