Senest opdateret 14. april
fra 1999 på Kemiforlaget
pris: 185 kr – stand: ★★★
Sideantal: 320
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Meget velholdt
Med forfatterens dedikation på friblad. 86 essays medbetragtninger om mad og 75 opskrifter tilat understøtte pointerne. Betragtninger om tåvarernes farve, dugt, konsistens og smag, samt om de mange former for tilberedninger fra kogning af æg til brai. Med forfatterens dedikation på friblad. 86 essays medbetragtninger om mad og 75 opskrifter tilat understøtte pointerne. Betragtninger om tåvarernes farve, dugt, konsistens og smag, samt om de mange former for tilberedninger fra kogning af æg til brai
Senest opdateret 14. marts
fra 1978 på forlaget Wøldike
ISBN: 8772338245
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 198
Indbinding: Hæftet
Illustreret i s/h af Johannes Larsen og C.F. Høyrup