Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1998 på forlaget Aschehoug
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
107 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY!
Senest opdateret 3. april
1. udgave fra 1999 på Nyt Nordisk Forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Lær, hvordan kokkene gør. Her kan du lære noget af alt det, der ikke står i kogebøgerne, og som vil gøre dig til en bedre kok.
Senest opdateret 7. marts
1. udgave fra 2001 på forlaget NNF
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
208 sider - ill. i farve - som NY.
Senest opdateret 23. februar
1. udgave fra 1996 på forlaget Aschechoug
Oplag: 1
ISBN: 87-1112-374-5
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 637 gram
Senest opdateret 13. april
fra 1999 på Nyt Nordisk Forlag - Arnold Busck, København
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr
Sideantal: 64
Indbinding: IB
Indhold fremtræder ubrugt. Ejersignatur forrest i bogen
Senest opdateret 13. april
fra 1996 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 130 kr
Sideantal: 96
Indbinding: IB
Lagerspor. Ubrugt.
Senest opdateret 13. april
fra 2001 på Nyt Nordisk Forlag - Arnold Busck, København
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr
Sideantal: 160
Indbinding: IB
Lette lager-/brugsspor