Senest opdateret 7. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 978-87-614-0441-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 420 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - indbundet - stort format - ill. i farvet - som NY!
Senest opdateret 26. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget L&R
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Senest opdateret 12. april
2. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
160 sider - illustreret i farver - indbundet - som nærmest ny!
Senest opdateret 3. april
på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 970 gram
Brødbog med det befriende budskab, at hvis man blot lærer at lave 5 forskellige grunddeje, så kan man lave mindst 50 typer velbagt og velsmagende brød til alle anledninger.
Senest opdateret 14. april
2. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711355190
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 205 kr – stand: ★★★★
Hardback. 159 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter med forskellige typer dej, hvor den specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftigt brød. Trin for trin vejledninger til velsmagende brød og søde sager. Illustreret i farver. Fotos af Jean Cazals. Oversat efter "Crust - Bread to get your teeth into (2007)" af Inge Bielefeldt. (2101-0245).
Senest opdateret 4. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 2
ISBN: 9788761404855
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★
Hardback. 159 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter med forskellige typer dej, hvor den specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og lugtigt brød. Trin for trin vejledninger til velsmagende brød og søde sager. Illustreret i farver. Fotos af Jean Cazals. Oversat efter "Crust - Bread to get your teeth into (2007)" af Inge Bielefeldt. (2402-0240).