Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 1966 på forlaget Hasselbalch
Kategorier: Faglitteratur, Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★
Vægt: 441 gram
Hæftet, 235 sider.
Senest opdateret 27. marts
fra 1966 på forlaget Hasselbalch
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★
Sideantal: 233
Indbinding: Heftet
Illustreret af Karin Hoffmann. Oversat af Sonja Rindom
Senest opdateret 27. marts
fra 1966 på forlaget Hasselbalch
Kategori: Øvrige
pris: 48 kr
Uindb.1udg.m/illustr.af Karin Hoffmann m/register ( Om bla.krydderurter-krydderier-ost-sovse og desserter ) Rimeligt pænt eksempl.
Senest opdateret 27. marts
fra 1966 på forlaget Hasselbalch
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 233
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet. Tilstand: Omslag gulnet, ellers pænt eksemplar. Navnl på friblad - Illustreret af Karin Hoffmann. Oversat af Sonja Rindom
Senest opdateret 12. marts
fra 1966 på forlaget Hasselbalch
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 233
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet. Tilstand: Eksemplar med brugsspor. Stempel på friblad - Illustreret af Karin Hoffmann. Oversat af Sonja Rindom