Se information om den valgte bog


Billede af bogen Arbejderbevægelse og Nykapitalisme. Et aktuelt debatindlæg om de ændrede vilkår for en socialistisk argumentation og strategi og en analyse af den vesteuropæiske arbejderbevægelses muligheder for at opstille et alternativ til monopolernes Europa.

Senest opdateret 28. februar

Arbejderbevægelse og Nykapitalisme. Et aktuelt debatindlæg om de ændrede vilkår for en socialistisk argumentation og strategi og en analyse af den vesteuropæiske arbejderbevægelses muligheder for at opstille et alternativ til monopolernes Europa.

Af Gorz, Andre

1. udgave fra 1967 på forlaget Gyldendals Uglebøger

Oplag: 1

Kategorier: Politik, Samfundsvidenskab, Samfund & historie

pris: 120 kr – stand: ★★★★

Vægt: 210 gram

197sider. Orig. pbk. På dansk ved Hans Jørgen Svendsen. André Gorz, Girard Horst, 1923-24.9.2007, fransk socialistisk teoretiker, født i Østrig. I 1938 flygtede André Gorz til Schweiz, hvor han studerede filosofi, specielt Jean-Paul Sartres eksistentialisme, som han sammentænkte med en kritisk marxisme. Med respekt for individet beskrev han i sine publikationer nye veje for socialismen. I Arbejderbevægelse og Nykapitalisme (da. 1967) argumenterer han for en syndikalistisk præget vej for arbejderbevægelsen, og i Økologi og frihed (da. 1979) peger han på udfordringen fra den økologiske krise. Eksemplar med alderspatina. Navn på spejl.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort