Se information om den valgte bog


Billede af bogen Bakterier og tilsætningsstoffer

Senest opdateret 18. juli

Bakterier og tilsætningsstoffer

Af Lars Okholm & Erik Jensen

fra 1981 på forlaget FDB

ISBN: 87-837-02-1

Kategorier: Biologi, Kemi, Mad & gastronomi

pris: 55 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 140 gram

Hvad er det for nogle skadelige bakterier, man skal undgå i sine fødevarer? Man kan nemlig blive syg, hvis vores mad ikke lever op til de sundhedsmæssige krav. Og der er jo også nogle bakterier, som er sunde. Forbrugerne har også krav på at vide, hvilke tilsætningsstoffer, der er brugt i deres mad. Nogle er direkte giftige, andre kan give bivirkninger som f.eks. allergi. Paperback, 128 sider. Udgivet af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, FDB.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort