Se information om den valgte bog


Billede af bogen Provence - Vinen, maden og landskabet.

Senest opdateret 23. februar

Provence - Vinen, maden og landskabet.

Af Lars Boesgaard

2. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendalske Boghandel

Oplag: 1

ISBN: 87-00-67047-2

Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger

pris: 118 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 2500 gram

Denne rigt illustrerede bog fortæller om det uspolerede Provence. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner fra Nice i øst til Les Baux i vest. Gennemgangen af vinområderne ledsages af praktiske oversigtskort og adresser på ca. 200 af de bedste vingårde. Bogens anden del handler om maden og det provencalske køkken og indeholder 80 opskrifter på nogle af de mest klassiske retter. ( stor bog.)

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort