Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi og Gyldendals Bogklubber -1. oplag
ISBN: 87-00-63804-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 830 gram
Gastronomisk leksikon – 279 sider – Hardback – Sprog: Dansk. Har mere 2000 indgange med ord og begreber fra gastronomiens verden. Her finder man oplysninger og definitioner omfattende: Fødevarer fra fisk, fjerkræ og frugt til ris, salt og sukker. Metoder og redskaber i madlavningen. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 16. april
på Flints Forlag - uden år
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600
Senest opdateret 13. februar
2. udgave fra 2007 på forlaget Lindhardt og Ringhof - 1. oplag
ISBN: 978-87-595-2763-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Æbler i det danske køkken -144 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er en bog om alle de dejlige æbler, der dyrkes i Danmark. Det danske klima med varme og kølighed, sol og regn giver æblernes smag og en utrolig fin balance imellem sødme og syrlighed. - Pris ex forsendelse -B1708 -27 - 10024
Senest opdateret 25. april
1. udgave fra 1998 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
280 sider - iIIustreret - indbundet - som NY/ulæst!
Senest opdateret 10. februar
2. udgave på Flints forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
u.å. genoptryk af originalen nu med introduktioner og illustrationer af Jette Rantorp. 102 sider, flot indbundet i originalt karton omslag med tegninger og print. Meget flot stand.
Senest opdateret 19. marts
på forlaget Wormianum- Fra 1975 - 1979
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1085 gram
Historisk Kogebog - Komfuralderen + Steg og is + Det åbne ildsteds mad + Postejer og tærter og Traditionsrige retter (5 bind) - Lærredsbind - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 28. april
fra 1998
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 279
Indbinding: Kartonbind.
Tegninger: Gunnar Breiding m.fl. - illustreret
Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 1969 på FLINTs FORLAG
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
102 sider - ill. - indbundet - i flot stand!
Senest opdateret 26. marts
fra 1978 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 26. marts
fra 1982 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback