Senest opdateret 20. april
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 87-02-03048-9
Kategori: Svampe
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Find de bedste spisesvampe – 88 sider – Foto-illustreret hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. Indhold: Hvad er svampe for nogen? , Hvor skal de vilde svampe findes? , Hvordan indsamles spisesvampe? , Giftige svampe og svampeforgiftninger , Rensning, konservering og opbevaring af svampe , Frugtlegemernes opbygning , Svampespisning og brugen af bogen , Artsbeskrivelser , De vigtigste giftsvampe , Hvordan kommer man videre med svampeinteressen? - Pris ex forsendelse -B1720-06– 10671
Senest opdateret 15. april
1. udgave fra 1997 på forlaget Bogklubben 12 bøger
Oplag: 1
ISBN: 8760403829
Kategorier: Mad & gastronomi, Natur
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
256 sider, illustreret i farver, hardback i stort format, super flot stand.
Senest opdateret 14. februar
1. udgave fra 2001 på Gads Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-12-03367-7
pris: 88 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 905 gram
Hardback. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P77) Vejer 705 gram.
Senest opdateret 3. maj
1. udgave fra 2001 på Gads Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-12-03367-7
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Find og tilbered Danmarks bedste spisesvampe
Senest opdateret 28. april
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 88
Indbinding: Kartonbind. Illustreret
Fotos: Tine Duch - ill. i farver - Indhold: Hvad er svampe for nogen? , Hvor skal de vilde svampe findes? , Hvordan indsamles spisesvampe? , Giftige svampe og svampeforgiftninger , Rensning, konservering og opbevaring af svampe , Frugtlegemernes opbygning , Svampespisning og brugen af bogen , Artsbeskrivelser , De vigtigste giftsvampe , Hvordan kommer man videre med svampeinteressen?
Senest opdateret 26. april
1. udgave fra 2009 på forlaget L&R
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
192 sider - illustreret - indbundet - nærmest som ny!
Senest opdateret 6. april
1. udgave fra 1997 på forlaget Gads
Oplag: 1
ISBN: 8712029718
Kategorier: Biologi, Mad & gastronomi, Natur, Svampe
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 867 gram
Svampe - Fra mark og skov til køkken er med mere end 2000 fotos og omtale af over 450 arter en helt unik svampebog, der både kan bruges ude i felten og hjemme i køkkenet. Bogen er skrevet af Thomas Læssøe fra Botanisk Institut ved Københavns Universitet. Han er en internationalt anerkendt svampeekspert, der har samlet svampe over hele verden og har afholdt utallige kurser i svampebestemmelse. Opskrifterne er lavet af Anna del Conte, der er en mester i at udnytte de vilde svampe i enkle men delikate retter. 250 sider
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Fotos: Tine Duch - ill. i farver - Indhold: Hvad er svampe for nogen? , Hvor skal de vilde svampe findes? , Hvordan indsamles spisesvampe? , Giftige svampe og svampeforgiftninger , Rensning, konservering og opbevaring af svampe , Frugtlegemernes opb