Se information om den valgte bog


Billede af bogen Pelle Erobreren Bind I+II  - (I: Barndom, Læreår,  II: Den store kamp og Gryet)  - Indb.Halvlæder.  Omslag tegnet af Anton Hansen.

Senest opdateret 19. april

Pelle Erobreren Bind I+II - (I: Barndom, Læreår, II: Den store kamp og Gryet) - Indb.Halvlæder. Omslag tegnet af Anton Hansen.

Af Nexø, Martin Andersen

6. udgave fra 1949Gyldendalske Boghandel - Nordisk Forlag

Kategorier: Litteraturhistorie, Romaner, Samfund & historie

pris: 260 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1400 gram

442 s. + 465 s. Org. indb. halvlæder. Rygtitel i guld. TO-BINDS udgave fra 1949. ("Nu trykt i:122.500 Eks..."). Omslag tegnet af Anton Hansen. Pelle Erobreren er en roman i fire dele (Barndom, Læreår, Den store kamp og Gryet) af Martin Andersen Nexø og udkom på Gyldendal 1906-10. Dette er 6. udgave i 2 bind. 4 bind i 2 bøger:. Barndommen - Læreaar - Den store kamp - Gryet. Hovedpersonen er Pelle, der er søn af svenskerne Lasse og Bengtha. Efter Bengthas død flytter Lasse og Pelle til Bornholm og får plads på proprietærgården Stengården, hvor de har laveste rang. De bor i et hjørne af kostalden. Men trods vilkårene er Pelle fuld af gåpåmod og livslyst. Efter mange genvordigheder på gården og i landsbyskolen bliver Pelle skomagerlærling, og som udlært flytter han til København. Hans drøm er at erobre verden og gøre den til et bedre sted at leve i for den samfundsklasse han tilhører. Det resulterer i, at han kæmper og deltager aktivt i arbejderbevægelsens kamp for retfærdighed. 4 bind i 2 bøger:. Barndommen - Læreaar - Den store kamp - Gryet. Hovedpersonen er Pelle, der er søn af svenskerne Lasse og Bengtha. Efter Bengthas død flytter Lasse og Pelle til Bornholm og får plads på proprietærgården Stengården, hvor de har laveste rang. De bor i et hjørne af kostalden. Men trods vilkårene er Pelle fuld af gåpåmod og livslyst. Efter mange genvordigheder på gården og i landsbyskolen bliver Pelle skomagerlærling, og som udlært flytter han til København. Hans drøm er at erobre verden og gøre den til et bedre sted at leve i for den samfundsklasse han tilhører. Det resulterer i, at han kæmper og deltager aktivt i arbejderbevægelsens kamp for retfærdighed., Klassiker i dansk litteraturhistorie! Meget fint sæt!

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort