Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2012 på forlaget FDB -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-92596-24-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 545 gram
RIG PÅ RESTER – Nyd dit overskud - 152 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Columbus Leth – Design: Alette Bertelsen. Tag imod indbydelsen, og lad dine rester fra i dag blive til guld i morgen med Tinas nemme, enkle hverdagsretter – mest aftensmad, men også brød, grød, smoothies og kager med suveræn velsmag .Opskrifterne tager udgangspunkt i de rester, vi typisk har i køleskabet. – Pris ex forsendelse – vægt 545g
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
fra 1985 på forlaget Gyldendals Bogklub Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-01-06192-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 410 gram
Den Amerikanske Kogebog – 174 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Tegninger: Jens Herskind. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
fra 2006 på forlaget Gyldendals Bogklubber -2. bogklubudgave -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-03-01261-1
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Politikens bog om barnemad - fra mos til middagsmad -184 sider- Hardback - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver. Er en kogebog for familier med børn op til 6 år. De aldersopdelte kapitler tager udgangspunkt i det lille barns fysiske udvikling og skiftende ernæringsmæssige behov og giver forslag til lækker og inspirerende mad. –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 1996 på forlaget Palle Fogtdal
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
192 sider - som NY/ulæst!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
66 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Roularta Books / Outdoor Chef International ltd.
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
142 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1997 på forlaget Høst og Søn
Oplag: active
ISBN: 8714249863
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 525 gram
144 sider. Softback. Nyt eksemplar. - Om Suveræne salater og brillante buffeter: Et velkrydret mix af etniske køkkener og årstidens danske råvarer. SUVERÆNE SALATER til trokost eller til middag - solo eller som tilbehør BRILLANTE BUFFETER til alverdens gæstebud - arbejdsplaner og gode råd, opskrifter på desserter og brød
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
1. udgave fra 1997 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 87-7807-693-5
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 74 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1080 gram
Hardback m. smudsbind. Ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S49) Vejer 880 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 2010 på forlaget Tukan
Oplag: active
ISBN: 978-91-7401-082-4
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Hardback. Lille tryk på bladkant, ellers ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S54) Vejer 900 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 2002 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10391-9
Kategori: Kogebøger
pris: 126 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1050 gram
Hardback m. smudsbind. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S57) Vejer 850 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk - 4. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-989-2092-2
Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. B2204 -06 -10037 –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-989-209-2-8
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1973 på forlaget Forum - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-553-0165-7
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Forums italienske kogebog - 124 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. En pragtfuld bog med 208 nemme og festlige opskrifter på italiensk mad, med alle retter gengivet i smukke farvefotografier. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1996 på Forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 87-7831-068-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 730 gram
Mad med fisk og skaldyr - et hav af muligheder - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder 70 opskrifter på fiske - og skaldyrsretter, der alle er fotograferet af fotograf Knud Nielsen. Billedmaterialet gør det lettere at arbejde med opskrifterne og finde ideer til tilbehør, pynt og anretning. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk – 3. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-989209-2-8
Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1991 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-454-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
1000 Mikroovnsmenuer -Sammensæt dine egne menuer for mikro -eller kombinationsovn - 79 sider – Hardback med spiralryg - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med det fikse flip- over system finder man nemt frem til dagens menu. Tusindvis af kombinationsmuligheder. Særskilt hovedafsnit med opskrifter for kombinationsovne, samt tips om hvordan disse retter også kan tilberedes i mikroovn. - Pris ex forsendelse -B1729 –01 - 10111
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 2001 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-07124-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Køkkenet på Hvidøre - 189 sider – Blåt lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1729 –11 - 10742
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1992 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-589-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Lækkert bagværk - 128 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. I denne bog er der meget at vælge imellem: Småkager, lagkager, formkager, boller, franskbrød, grovbrød og madbrød. Der er masser af gode råd, så resultatet kan blive vellykket, og tips til forenklede fremgangsmåder. - Pris ex forsendelse -B1729 –12 - 10444
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 2017 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788740615104
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
122 sider. Indbundet / hardcover udgave. Som ny. -- ”Vores hav” er en kogebog med opskrifter på lækre og velsmagende retter med råvarer fra det fantastiske spisekammer, der gemmer sig lige under overfladen ved de danske kyster. I Danmark har vi nemlig fri adgang til nogle af verdens allerbedste skaldyr og bløddyr. “Vores hav” er en havkogebog , helt uden opskrifter på fiskeretter, men netop med brug af de velsmagende råvarer, de danske farvande ellers har at byde på i form af hummer, østers, blåmuslinger, rejer, krabber og blæksprutter. Bogens forfattere, giver læseren inspiration til, hvordan disse vidunderlige råvarer kan blive en integreret del af de daglige måltider. Og tilberedning behøver ikke nødvendigvis at være dansk eller ny nordisk. Begge forfattere har udtalt rejsefeber og søger gastronomiske oplevelser jorden rundt, og derfor er der inspiration fra den vide verden i bogens opskrifter, det er danske råvarer og opskrifter med internationalt tvist. God appetit. Bogen indeholder opskrift-kapitler med disse råvarer: Hummer Jomfruhummer Østers Muslinger Rejer Blæksprutter -----Om forfatterne: Helle Brønnum Carlsen har et stort set uendeligt gastronomisk-cv hvoraf bl.a. kan fremhæves: mangeårig madanmelder for dagbladet Politiken, nu anmelder hos bl.a. Weekendavisen, initiativtager til Smagens Dag i 1992 sammen med Claus Meyer og Jan Friis-Mikkelsen, lektor ved N. Zahles Seminarium i hjemkundskab, medlem af Det Gastronomiske Akademi, medlem af Dan Jørgensens “Måltidstænketanken”, medlem af bestyrelsen i “Københavns Madhus” og forfatter til 15 kogebøger. ------Mikkel Wejdemann er uddannet hjemkundskabslærer på N. Zahles seminarium som elev hos Helle Brønnum Carlsen. Han driver det gastronomiske konsulent-bureau “MadMikkel”, var COOPs frontfigur på Smagekasssen 2016, er ambassadør for COOPs projekt ‘GoCook’, deltager og prisvinder i “Årets Østersservering” 2016 på Fanø. Han har særligt fokus på international gastronomi, er medlem af De Berejstes Klub, har været bosat i Frankring, Kina, Tyskland og Canada, og har – nå ja – cyklet fra Danmark til Antarktis på en gastronomisk solo-cykeltur med titlen “Smag på verden”.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2001 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: active
ISBN: 87-90816-18-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Salatbogen - 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars Kaslov. Bogen giver gode råde om behandling af naturens ingredienser og inspiration til drikke og brød, der kan sikre salaten det sidste pift. - Pris ex forsendelse -B1728– 19 - 10503.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 1999 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: active
ISBN: 87-90816-00-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
WOK - 72 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Wok-bogen hjælper dig med at skyde genvej til Asien: Få en grundig introduktion til brugen af wok, læs og de vigtigste ingredienser i det asiatiske køkken og find inspiration til sund, billig og hurtig mad. - Pris ex forsendelse -B1728– 23 - 10010.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
3. udgave fra 2010 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756793902
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 833 gram
I fineste stand, ren og tæt.252 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
fra 1967 på forlaget Spektrum
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget High on life
Oplag: active
ISBN: 9788799266791
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Lad de små gå på opdagelse i et magisk univers af juicer, smoothies, slushice, saftevand, desserter og sunde ispinde. Tag dem med i køkkenet og lad kreativiteten få frit løb - de største successer opstår nemlig, når de får lov at trylle med. Alle opskrifter er selvfølgelig uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Hardback - 125 sider. ( 17,5 x 24,6 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 9788791398063
Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2014 på forlaget Politikens Hus
Oplag: active
ISBN: 9788740002041
Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 610 gram
Hardback - Flot tilstand - 168 sider. Bogen byder på opskrifter til 37 forskellige kryddersnapse og 55 forslag og opskrifter på små retter, fingermadder eller snacks, man kan nyde til. Mosebøllesnaps og rejer, dild og sprød kartoffel; kvædesnaps og fjerkrælever med friske brombær på sprødt brød; hyldeblomstsnaps og torske-brandade med løvstikke eller rabarbersnaps og flødekarameller med mynte til den søde tand. Og det er blot et par eksempler på, hvor smukt Aamann-Christensen kombinerer elementer fra mormors køkken og fremtryller de lækreste kreationer i et nyt og moderne bud på det nordiske køkken anno 2010. Bogen er illustreret med skønne fotos af kryddersnapse og mad foruden fotos af de forskellige krydderurter, så man nemt kan genkende dem, når man er på jagt i naturen.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9789791392146
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711344293
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Kogebøger, Selvhjælp, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 462 gram
Opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter m.m. bagt uden mel, sukker og gær. Bagebog for dem, der er på glutenfri kost eller slanker sig efter princippet om meget protein og ingen kulhydrater Opskrifterne er alle baseret på det vægtreducerende princip LCHF (low carb high fat). Hardback - 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.