Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 1999 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03249-2
Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
367 sider - indbundet - illustreret i farve - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 1999 på forlaget L & R fakta
Oplag: active
ISBN: 8761401560
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
71 sider, illustreret i farver, lærredsbind i originalt smudsomslag, stort format, rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Roularta Books / Outdoor Chef International ltd.
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
142 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
1. udgave fra 2019 på forlaget Privat
Oplag: active
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Med kostskemaer. 128 sider, illustreret i farver, hardback, i super flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk - 4. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-989-2092-2
Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. B2204 -06 -10037 –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk -2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-989-209-2-8
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1973 på forlaget Forum - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-553-0165-7
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Forums italienske kogebog - 124 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. En pragtfuld bog med 208 nemme og festlige opskrifter på italiensk mad, med alle retter gengivet i smukke farvefotografier. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1996 på Forlaget Tommeliden
Oplag: active
ISBN: 87-7831-068-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 730 gram
Mad med fisk og skaldyr - et hav af muligheder - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder 70 opskrifter på fiske - og skaldyrsretter, der alle er fotograferet af fotograf Knud Nielsen. Billedmaterialet gør det lettere at arbejde med opskrifterne og finde ideer til tilbehør, pynt og anretning. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk – 3. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-989209-2-8
Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1991 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-454-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
1000 Mikroovnsmenuer -Sammensæt dine egne menuer for mikro -eller kombinationsovn - 79 sider – Hardback med spiralryg - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med det fikse flip- over system finder man nemt frem til dagens menu. Tusindvis af kombinationsmuligheder. Særskilt hovedafsnit med opskrifter for kombinationsovne, samt tips om hvordan disse retter også kan tilberedes i mikroovn. - Pris ex forsendelse -B1729 –01 - 10111
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 2001 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-07124-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Køkkenet på Hvidøre - 189 sider – Blåt lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1729 –11 - 10742
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
fra 1992 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-589-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Lækkert bagværk - 128 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. I denne bog er der meget at vælge imellem: Småkager, lagkager, formkager, boller, franskbrød, grovbrød og madbrød. Der er masser af gode råd, så resultatet kan blive vellykket, og tips til forenklede fremgangsmåder. - Pris ex forsendelse -B1729 –12 - 10444
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
2. udgave fra 2008 på mm forlag
Oplag: active
ISBN: 9788791725067
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
254 sider, illustreret i farver, heftet, nærmest som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2001 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: active
ISBN: 87-90816-18-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Salatbogen - 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars Kaslov. Bogen giver gode råde om behandling af naturens ingredienser og inspiration til drikke og brød, der kan sikre salaten det sidste pift. - Pris ex forsendelse -B1728– 19 - 10503.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 1999 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: active
ISBN: 87-90816-00-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
WOK - 72 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Wok-bogen hjælper dig med at skyde genvej til Asien: Få en grundig introduktion til brugen af wok, læs og de vigtigste ingredienser i det asiatiske køkken og find inspiration til sund, billig og hurtig mad. - Pris ex forsendelse -B1728– 23 - 10010.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 17. maj
fra 1967 på forlaget Spektrum
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
fra 2013 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711382714
Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 309 gram
Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
5. udgave fra 2013 på Politiken Forlag
Oplag: active
ISBN: 8740040011982
Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
fra 2012 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788770905404
Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 370 gram
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2008
Oplag: active
ISBN: 9788791398063
Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2019 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788711981771
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 340 gram
40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter. Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Softback - 157 sider - Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2017 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771553635
Kategorier: Børn & forældre, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Salat i glas giver dig en lang række inspirerende, hurtigt lavede og nærende madsalater – som du nemt kan tage med dig. Med lækre grønsager, kylling og kød samt sågar lidt sødt. Hardback - 119 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550924
Kategorier: Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter. Hardback - Som NY - 299 sider. Smuk farvekode på bogens snit - inddeler afsnittene.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: active
ISBN: 9789791392146
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: active
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788771419290
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Spirer er meget mere end blot de bønnespirer, man finder i enhver salatbar – alt kan spires, og man kan gå i gang nærmest med det samme, for det er slet ikke spor indviklet. Spirer er fulde af kostfibre, vigtige næringsstoffer og de gode kulhydrater, og de kan dyrkes i dit eget køkken. I USA er forfatteren Rita Galchus kendt som ’spiredamen Rita’, som ved alt omspirer, spirebeholdere, frø og metoder. I denne bog får du adgang til al hendesviden om de små vitaminbomber. Her er hjælp til valg af spirebeholder og frø med grundige trin-for-trin-beskrivelser af, hvordan man spirer de forskellige frø. Bogen indeholder desuden et helt kapitel om den lækre hvedegræssaft, hvis sundhedsgavnlige egenskaber flere og flere er begyndt at få øjnene op for. Og så er der selvfølgelig opskrifter på nem og lækker mad, så man kan få brugt alle de skønne, sprøde spirer. ( 26 x 21cm ) 159 sider. Flot Softback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711128930
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 440 gram
Bogen er overskueligt opbygget med generelle sylteråd, sødsyltning, råsyltning, frysetøj, gele, salt, sursyltning, chutney, pickles og kryddereddiker samt et afsnit med delikatesser. Nærmest uundværlig når vi ser på selvforsyning og konservering af naturens gaver. Hardback - Kartonbind -120 sider Meget FLOT eksemplar ( 174 x 234 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.