Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 2742 bøger.



  • 1Billede af bogen ITALIENS VINE

    Senest opdateret 19. maj

    ITALIENS VINE

    Af Carlo Merolli

    1. udgave fra 1999Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-03249-2

    Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    367 sider - indbundet - illustreret i farve - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Sushi

    Senest opdateret 19. maj

    Sushi

    Af Masami Okamoto, Chrisiane Buck

    1. udgave fra 1999 på forlaget L & R fakta

    Oplag: active

    ISBN: 8761401560

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    71 sider, illustreret i farver, lærredsbind i originalt smudsomslag, stort format, rigtig fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen KOGEBOG for UDENDØRSKOKKEN -

    Senest opdateret 19. maj

    KOGEBOG for UDENDØRSKOKKEN - "Grille - Bage - Stege" på alle årstider

    Af Pceter De Clercq

    1. udgave fra 2004 på forlaget Roularta Books / Outdoor Chef International ltd.

    Oplag: active

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    142 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Ayurveda-ms-mad. Lakto-vegetar-ms-opskrifter.

    Senest opdateret 18. maj

    Ayurveda-ms-mad. Lakto-vegetar-ms-opskrifter.

    Af Tina Frenstrup

    1. udgave fra 2019 på forlaget Privat

    Oplag: active

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Med kostskemaer. 128 sider, illustreret i farver, hardback, i super flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Senest opdateret 18. maj

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Af Stefan Hestnes og Peter Baastrup

    2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk - 4. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-989-2092-2

    Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. B2204 -06 -10037 –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Senest opdateret 18. maj

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Af Stefan Hestnes og Peter Baastrup

    2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk -2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-989-209-2-8

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Storformat - Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Forums italienske kogebog

    Senest opdateret 18. maj

    Forums italienske kogebog

    Af Inger Bang

    fra 1973 på forlaget Forum - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-0165-7

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 620 gram

    Forums italienske kogebog - 124 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. En pragtfuld bog med 208 nemme og festlige opskrifter på italiensk mad, med alle retter gengivet i smukke farvefotografier. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Mad med fisk og skaldyr - et hav af muligheder

    Senest opdateret 18. maj

    Mad med fisk og skaldyr - et hav af muligheder

    Af Lars Bjorholm

    fra 1996Forlaget Tommeliden

    Oplag: active

    ISBN: 87-7831-068-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 730 gram

    Mad med fisk og skaldyr - et hav af muligheder - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder 70 opskrifter på fiske - og skaldyrsretter, der alle er fotograferet af fotograf Knud Nielsen. Billedmaterialet gør det lettere at arbejde med opskrifterne og finde ideer til tilbehør, pynt og anretning. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Senest opdateret 18. maj

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse

    Af Stefan Hestnes og Peter Baastrup

    2. udgave fra 2003 på forlaget SvendborgTryk – 3. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-989209-2-8

    Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Fynske Fristelser – En kulinarisk rejse –-159 sider – Hardback- Rigt illustreret i farver. Kun få steder i landet kan byde på så mange fristende spiselige råvarer som Fyn, mange endda med historier, der er flere århundreder lange og nogle endda formodentlig helt tilbage fra vikingetiden for omkring tusind år siden. - Pris ex forsendelse -2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen 1000 Mikroovnsmenuer -Sammensæt dine egne menuer for mikro -eller kombinationsovn

    Senest opdateret 18. maj

    1000 Mikroovnsmenuer -Sammensæt dine egne menuer for mikro -eller kombinationsovn

    Af Jennie Shapter

    fra 1991 på forlaget Komma & Clausen

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-454-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    1000 Mikroovnsmenuer -Sammensæt dine egne menuer for mikro -eller kombinationsovn - 79 sider – Hardback med spiralryg - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med det fikse flip- over system finder man nemt frem til dagens menu. Tusindvis af kombinationsmuligheder. Særskilt hovedafsnit med opskrifter for kombinationsovne, samt tips om hvordan disse retter også kan tilberedes i mikroovn. - Pris ex forsendelse -B1729 –01 - 10111

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Køkkenet på Hvidøre

    Senest opdateret 18. maj

    Køkkenet på Hvidøre

    Af Klaus Nørgaard – Tim Albertin Rosenvinge, Nikolai Wilkig og Kristian Brandt

    fra 2001Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-07124-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Køkkenet på Hvidøre - 189 sider – Blåt lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1729 –11 - 10742

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen Lækkert bagværk

    Senest opdateret 18. maj

    Lækkert bagværk

    Af Brita Olsson

    fra 1992 på forlaget Komma & Clausen

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-589-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Lækkert bagværk - 128 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. I denne bog er der meget at vælge imellem: Småkager, lagkager, formkager, boller, franskbrød, grovbrød og madbrød. Der er masser af gode råd, så resultatet kan blive vellykket, og tips til forenklede fremgangsmåder. - Pris ex forsendelse -B1729 –12 - 10444

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen Festmad for fattigrøve  fest uden fallit. **

    Senest opdateret 18. maj

    Festmad for fattigrøve fest uden fallit. **

    Af Rolf Lund

    2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12919-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Et år i mit køkken. En samling opskrifter inspireret af årstiderne og baseret på en værktøjskasse af opfindsomme smagstilsætninger

    Senest opdateret 17. maj

    Et år i mit køkken. En samling opskrifter inspireret af årstiderne og baseret på en værktøjskasse af opfindsomme smagstilsætninger

    Af Skye Gyngell

    2. udgave fra 2008mm forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788791725067

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    254 sider, illustreret i farver, heftet, nærmest som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Salatbogen

    Senest opdateret 17. maj

    Salatbogen

    Af Jette Bogø & Helge Stig

    1. udgave fra 2001Forlaget D3 og Netto

    Oplag: active

    ISBN: 87-90816-18-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Salatbogen - 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars Kaslov. Bogen giver gode råde om behandling af naturens ingredienser og inspiration til drikke og brød, der kan sikre salaten det sidste pift. - Pris ex forsendelse -B1728– 19 - 10503.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen WOK

    Senest opdateret 17. maj

    WOK

    Af Jette Bogø & Helge Stig

    1. udgave fra 1999Forlaget D3 og Netto

    Oplag: active

    ISBN: 87-90816-00-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    WOK - 72 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Wok-bogen hjælper dig med at skyde genvej til Asien: Få en grundig introduktion til brugen af wok, læs og de vigtigste ingredienser i det asiatiske køkken og find inspiration til sund, billig og hurtig mad. - Pris ex forsendelse -B1728– 23 - 10010.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet

    Senest opdateret 17. maj

    Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet

    Af Arne Rosted

    fra 1967 på forlaget Spektrum

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Senest opdateret 16. maj

    KRYDDERSNAPS 50 opskrifter med planter, bær og rødder

    Af Niels Stærup

    fra 2013 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788711382714

    Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 309 gram

    Kryddersnaps er en almanak over kryddersnapseåret, som gør det nemt og overskueligt at følge med i, hvornår de forskellige snapseurter er i sæson. Bogen indeholder opskrifter med klassiske snapseurter som f.eks. porse, pil, slåen og enebær samt nye spændende opskrifter med bl.a. skovmærke, tranebær, rabarberrod og hyben. I de fleste af opskrifterne anvendes udtræk af kun én urt, i et par enkelte bruges flere. Alle planterne kan nemt findes i naturen. Få gode råd om valg af alkohol, fremstillingen af essens, sødnig og fortyndning. Læs snapseurternes kendetegn, indsamlingssteder, plukkesæsoner og naturmedicinske egenskaber. Softback - 141 sider. FLOT eksemplar

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Annes søde syltebog

    Senest opdateret 16. maj

    Annes søde syltebog

    Af Anne Hjernøe

    5. udgave fra 2013Politiken Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8740040011982

    Kategorier: Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 630 gram

    Anne Hjernøe viser i "Annes søde syltebog", hvordan du kan få endnu mere ud af sæsonernes skønne danske bær og frugter ved at sylte dem til marmelade og syltetøj, gelér eller safter og sirupper, der kan nydes hele året rundt. Hun giver foruden sine opskrifter også indsigt i hvordan man konserverer bedst muligt. Klassiske grundopskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Senest opdateret 16. maj

    Dampede Retter : finere italiensk køkken

    Af Marianne Bugge

    fra 2012 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788770905404

    Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 370 gram

    I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, næringsstoffer og vitaminer. Softback - 143 sider. Fin stand ( 28,5 x 17,5 cm)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Senest opdateret 16. maj

    Pølsemageri Teknik Opskrifter og Historie

    Af Jens Breinholt

    1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 9788776952815

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 190 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 320 gram

    At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen Æblekager og andet småt og godt med æbler

    Senest opdateret 16. maj

    Æblekager og andet småt og godt med æbler

    Af Ann-Kristin Hallgren

    1. udgave fra 2008

    Oplag: active

    ISBN: 9788791398063

    Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen anti - inflammatorisk kost

    Senest opdateret 16. maj

    anti - inflammatorisk kost

    Af Elizabeth Nebelong

    2. udgave fra 2019 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788711981771

    Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 340 gram

    40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter. Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Softback - 157 sider - Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen SALAT i glas

    Senest opdateret 16. maj

    SALAT i glas

    Af Courtney Roulston

    1. udgave fra 2017 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771553635

    Kategorier: Børn & forældre, Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Salat i glas giver dig en lang række inspirerende, hurtigt lavede og nærende madsalater – som du nemt kan tage med dig. Med lækre grønsager, kylling og kød samt sågar lidt sødt. Hardback - 119 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen SALATBIBEL

    Senest opdateret 16. maj

    SALATBIBEL

    Af David Bez

    1. udgave fra 2015 på forlaget Legind

    Oplag: active

    ISBN: 9788771550924

    Kategorier: Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter. Hardback - Som NY - 299 sider. Smuk farvekode på bogens snit - inddeler afsnittene.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Lammefilosofi Retter med lammekød

    Senest opdateret 16. maj

    Lammefilosofi Retter med lammekød

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Oplag: active

    ISBN: 9789791392146

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    "Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Den glutenfri kogebog

    Senest opdateret 16. maj

    Den glutenfri kogebog

    Af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

    1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet

    Oplag: active

    ISBN: 9788799508938

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Dyrk dine egne spirer

    Senest opdateret 16. maj

    Dyrk dine egne spirer

    Af Rita Galchus

    1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771419290

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Spirer er meget mere end blot de bønnespirer, man finder i enhver salatbar – alt kan spires, og man kan gå i gang nærmest med det samme, for det er slet ikke spor indviklet. Spirer er fulde af kostfibre, vigtige næringsstoffer og de gode kulhydrater, og de kan dyrkes i dit eget køkken. I USA er forfatteren Rita Galchus kendt som ’spiredamen Rita’, som ved alt omspirer, spirebeholdere, frø og metoder. I denne bog får du adgang til al hendesviden om de små vitaminbomber. Her er hjælp til valg af spirebeholder og frø med grundige trin-for-trin-beskrivelser af, hvordan man spirer de forskellige frø. Bogen indeholder desuden et helt kapitel om den lækre hvedegræssaft, hvis sundhedsgavnlige egenskaber flere og flere er begyndt at få øjnene op for. Og så er der selvfølgelig opskrifter på nem og lækker mad, så man kan få brugt alle de skønne, sprøde spirer. ( 26 x 21cm ) 159 sider. Flot Softback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen SOUS VIDE Kogebogen

    Senest opdateret 16. maj

    SOUS VIDE Kogebogen

    Af Hanne Birgitte & Anders Grøndahl

    1. udgave fra 2015Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788717045576

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 384 gram

    Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Syltebogen   Sødt surt og stærkt

    Senest opdateret 16. maj

    Syltebogen Sødt surt og stærkt

    Af Bente Nissen Lundsgaard

    1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711128930

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 440 gram

    Bogen er overskueligt opbygget med generelle sylteråd, sødsyltning, råsyltning, frysetøj, gele, salt, sursyltning, chutney, pickles og kryddereddiker samt et afsnit med delikatesser. Nærmest uundværlig når vi ser på selvforsyning og konservering af naturens gaver. Hardback - Kartonbind -120 sider Meget FLOT eksemplar ( 174 x 234 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort