Senest opdateret 21. maj
1. udgave fra 1995 på forlaget Børsen Bøger
Oplag: active
ISBN: 87-7553-484-3
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 214 sider, illustreret. Opskrifterne spænder vidt, fra Prins Henriks chokoladekage til Kim Larsens "Amagermad" , og der lokkes med både forretter, hovedretter, salater, desserter og kager
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. maj
1. udgave fra 2006 på forlaget Høst & Søn - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-638-0518-9
Kategorier: Erindringer, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 720 gram
Janes køkken - Mad og historier – 176 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er mere end en kogebog. Der er også mine erindringer om mad, madoplevelser og køkkener i ind - og udland. Forfatterens gavededikation på for-titelblad og ejers navn på titelblad. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
på forlaget ???
Oplag: active
ISBN: Ingen
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
100 Opskrifter - Vinter - jul - nytår. 189 sider. Foto-illustreret paperback. Rigt illustreret med farvefotografier ved opskrifterne. B2100-18 - ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
på forlaget Bo Bedre og EVA
Oplag: active
ISBN: Ingen
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Mad fra A til Z - hæfte 3 om Blomkål til brisler. (side 57 til 84). Hæfter er rigt illustreret med fotografier mv. B2113-156 - pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
4. udgave fra 2009 på Politikens Forlag A/S – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-567-9412-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Politikens Grill kogebog – 165 sider – Illustreret hardback. Illustreret med farvefotografier. B2116-137 - Pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
på forlaget ”Santa Maria”
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Krydderier & Krydderurter – 64 sider – paperback. Lille bog om krydderier og krydderurter – en pr. side. Slip krydderierne løs i dit køkken! B2111-203 - Pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 1975 på Høst & Søns Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-14-27550-3
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger, Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Danish Akvavit - How to savour and How to Flavour it. 63 sider. Illustreret hardback. Rigt illustreret med s/h og farvefotografier. B2104-178 - Pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 87-7739-681-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 582 gram
90 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Siden Anne Larsen satte den fedtfattige kost på menuen, er et væld af slankeskoler dukket op med hver deres "trosretning". Alligevel handler det også i dag om at spise fedtfattigt, men vel at mærke ikke fedtfrit. Og det er stadigvæk vigtigt at vælge dee sunde fedtkilder. Der er masser af inspiration og gode idéer at finde hos Anne Larsen og Louise Gert. Fælles for opskrifterne er, at de suverænt kombinerer de gode smagsoplevelser med et ønske om at spise sundt, rigtigt og fedtfattigt. Det er her kunsten ligger: I balancegangen mellem den sunde og den gode smag. Hver opskrift er farvefoto dokumenteret. God fornøjelse Ex forsendelse/2034
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof - Specialudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-39117-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Smagen af Danmark – 215 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad-og kulturhistorie, og han beskriver det moderne danske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden. - Pris ex forsendelse -B1715 - 19 - 10931.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
2. udgave fra 2003 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10669-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Webers store grillkogebog -159 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotografi: Chris Alack. Bogen er for alle, der elsker at grille og spise udendøre. Med sine 95 appetitvækkende opskrifter demonstrerer den de mange varierede muligheder, der er for at tilberede enkle og lækre retter på grill. - Pris ex forsendelse - B1708 -23 - 10034.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2017 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-4418-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Type B - Spis dig slang efter dit blodsukker – 152 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. 44 opskrifter, der mætter og slanker. De bedste madvarer for netop dig. Sådan skruer du din mad rigtigt sammen. - Pris ex forsendelse -B1728 –20 - 10594
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-614-0409-1
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 875 gram
"Kloge kalorier" er skrevet af Birgitte Escherich - kendt fra DR1 programmet "Ha' det godt" - og hun giver sit bud på, hvordan du med god kost og god smag kan tilrettelægge en personlig kostplan, der giver dig det ønskede vægttab. Begrebet "kloge kalorier" sammenfatter hun på denne måde: Mad der giver stor mæthed, velsmagende mad der er nem at tilberede, sund mad der følger de otte kostråd og plads til fristelser. Bogen er opdelt, så man først vælger, hvor hurtigt man vil tabe sig; dernæst vælger man en af de to kostplaner; og til sidst kan man vælge mellem over 200 lækre opskrifter, hvor der er angivet hvilke mængder, man må spise. Der er opskrifter på morgenmad, varme og kolde middags- og frokostretter, salater, familiemiddage, festmiddage, mellemmåltider, brød, desserter, drikkevarer mm. Hardback - 256 sider. Helt ny bog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-43071-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2500 gram
Gastronomien i Danmark - Historierne om de største kokke og de bedste restauranter – 287 sider – Hardback med lærredsryg - Stor format - Sprog: Dansk -Rigt illustreret med s/h og farvefotografier. Om gastronomiens udvikling i Danmark, om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæde og velsmag. – Pris ex forsendelse - B1721 -07 -10385
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 1999 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-37304-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Middelaldermad - Kulturhistorie, kilder og 99 opskrifter -158 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Om middelalderens madkultur og opskrifter fra danske, tyske, hollandske og engelske kilder. Pris ex forsendelse -B1729 –13 - 10613
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 2001 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90816-10-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Sundt og lækkert -72 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: Lars Kaslov. Bliv inspireret af bogens sunde og lækre opskrifter og gode, brugbare kostråd. - Pris ex forsendelse -B1729 –19 - 11146
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2019
Oplag: active
ISBN: 9788797082904
Kategorier: Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Med denne bog starter rejsen mod et bedre liv for dig og for kloden. Hvad sker der i kroppen, når vi spiser? Hvad har mennesker brug for, så de trives? Og hvad sker der, når maden er af underlødig karakter? Det handler første del af denne bog om. Næste del omhandler tilblivelsen af de forskellige grupper af fødevarer og ikke mindst, hvordan oprindelsen af fødevarerne sætter præg på vores omgivelser - jord, luft, klima, planter, husdyr, insekter samt andre vildtlevende dyr, medmennesker og vand. Med den viden du har fra første del, er du rustet til at forstå, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvad det er, du spiser og drikker. Dine valg former ikke blot dit eget liv, men er med til at afgøre klodens fremtid. Den sidste del af bogen indeholder 54 opskrifter på nemme retter, brød, kager og tilbehør, som kan laves af hele familien. Opskrifterne er uden kød, for det får de kommende generationer brug for at kunne håndtere. Formålet med bogen er at informere unge som ældre om, hvordan vores fødevaresystem fungerer og indvirker på os. Også hvad det har af betydning, om vi vælger at fylde kurven med friske grøntsager dyrket giftfrit eller højtforarbejdede færdigretter fra supermarkedets køledisk. Det kan være sjovt at lave mad, men man skal også motiveres til det. Det er denne bogs fornemste opgave. Vi lever i en tid, hvor der bliver lavet mindre og mindre mad derhjemme. Industrien leverer færdigretterne og halvfabrikata, og træffer dermed valget om, hvad der skal i vores maver. Den kamp må og skal vi tage op! Vi skal have selvbestemmelsen tilbage, og der er kun én måde: Lav din egen mad. Denne bog er et glimrende sted at begynde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2013 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
88 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-48486-5
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 280 gram
Det italienske køkken er blandt verdens mest populære. Med god grund: Det er nemt, let og lækkert. Og det er baseret på enkle råvarer, der uden de store udgifter kan laves til velsmagende retter Hardback - 60 sider. Fremstår som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-76709-3
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 185 gram
Weekenden indbyder til hyggelige måltider med familie og venner. Her kan man koncentrere sig mere om råvarerne og give sig bedre tid til både at lave og nyde maden. Bogen hjælper dig mulighed for at gøre det hele. Hardback - 62 sider. Fremstår som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 1994 på Gads Forlag
Oplag: active
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Et af de vigtigste kostråd fra Kræftens Bekæmpelse er, at vi skal spise mere frugt og grønt. Bogens 72 opskrifter udspringer af glæden ved at tilberede, servere og spise mad, som ikke bare ser lækkert og indbydende ud, men også er sund og velsmagende. Paperback - 144 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
fra 1993 på forlaget Det Ny Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-08563-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Lademanns nye kogebøger -Mad med mikrobølger -138 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotostudie Teubner. Hurtigt -nemt- spændende supper og saucer - grøntsagsretter og kødretter -fisk og fjerkræ - desserter og varme drikke. - Pris ex forsendelse -B1729 –12 - 10445
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. maj
på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7258-745-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 275 gram
"Wok kogebogen" giver over 50 opskrifter på klassiske kinesiske retter, hvor råvarernes smag, vitaminer og konsistens bliver bevaret på den bedst mulige måde. Der er også opskrifter på lækre kinesiske saucer og krydderier, der er uundværligt tilbehør til alle wok-retterne. Hardback - 64 sider. Bogen fremstår som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711380468
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
250 sider, illustreret i farver, hæftet, nærmest som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2012 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788712046846
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
167 sider, illustreret i farver, rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2012 på forlaget FDB -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-92596-24-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 545 gram
RIG PÅ RESTER – Nyd dit overskud - 152 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Columbus Leth – Design: Alette Bertelsen. Tag imod indbydelsen, og lad dine rester fra i dag blive til guld i morgen med Tinas nemme, enkle hverdagsretter – mest aftensmad, men også brød, grød, smoothies og kager med suveræn velsmag .Opskrifterne tager udgangspunkt i de rester, vi typisk har i køleskabet. – Pris ex forsendelse – vægt 545g
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
fra 1985 på forlaget Gyldendals Bogklub Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-01-06192-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 410 gram
Den Amerikanske Kogebog – 174 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Tegninger: Jens Herskind. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
fra 2006 på forlaget Gyldendals Bogklubber -2. bogklubudgave -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-03-01261-1
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Politikens bog om barnemad - fra mos til middagsmad -184 sider- Hardback - Sprog: Dansk- Rigt illustreret i farver. Er en kogebog for familier med børn op til 6 år. De aldersopdelte kapitler tager udgangspunkt i det lille barns fysiske udvikling og skiftende ernæringsmæssige behov og giver forslag til lækker og inspirerende mad. –Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 1999 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03249-2
Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
367 sider - indbundet - illustreret i farve - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 1999 på forlaget L & R fakta
Oplag: active
ISBN: 8761401560
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
71 sider, illustreret i farver, lærredsbind i originalt smudsomslag, stort format, rigtig fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 19. maj
1. udgave fra 2004 på forlaget Roularta Books / Outdoor Chef International ltd.
Oplag: active
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
142 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.