Senest opdateret 20. maj
fra 1999 på forlaget Gyldendal
Oplag: 2
ISBN: 87-00-37304-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Middelaldermad - Kulturhistorie, kilder og 99 opskrifter -158 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Om middelalderens madkultur og opskrifter fra danske, tyske, hollandske og engelske kilder. Pris ex forsendelse -B1729 –13 - 10613
Senest opdateret 26. marts
fra 2000 på forlaget Kristeligt Dagblad i samarbejde med Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 15. april
fra 2000 på forlaget Gyldendal
Kategorier: Historie:Danmark, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 551 gram
158 sider, hardback.
Senest opdateret 30. maj
fra 1999 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr
Sideantal: 158
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Ill. (nogle i farver)
Senest opdateret 30. maj
fra 2000 på forlaget Kristeligt Dagblad i samarbejde med Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 158
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar Ill. (nogle i farver)
Senest opdateret 27. maj
fra 2000 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700373044
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 158
Indbinding: Indbundet. Kacheret kartonbind. Stor 8vo
[Håndbøger - Mad og drikke - Kogebøger - Opskriftsbøger]. En opskriftsbog, som også kommer ind på middelalderens madkultur, med opskrifter fra perioden 1200-1600 fra danske, tyske, hollandske og engelske kilder. Illustreret i s/h og farver. Med noter, litteratur, ordliste samt register over opskrifterne.