Senest opdateret 18. september
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse-B1708 -06– 10338.6
Senest opdateret 14. september
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.7-
Senest opdateret 16. september
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Italiensk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst -97 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Italy” . - Pris ex forsendelse -B1708 -09– 10171.2
Senest opdateret 5. september
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.4
Senest opdateret 29. august
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h G1 -06– 10338.2 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 27. august
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.10
Senest opdateret 30. juli
fra 1970 på forlaget Sesam Biblioteket
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1100 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 206 sider - Hardback med brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1708 -06– 10338.9
Senest opdateret 23. juli
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. Bogen har lugt af røg. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.11