Kategorien: Mad & gastronomiDenne kategori indeholder 2697 bøger.



  • 1Billede af bogen Karolines køkken 7

    Senest opdateret 27. juli

    Karolines køkken 7

    Af Karolines køkken

    fra 1998 på forlaget Mejeriforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 87-89795-09-1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 122 gram

    Hæftet eksemplar, 61 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-647 Karolines køkken 7 At mødes omkring et godt måltid mad er en af livets vigtige og opnåelige glæder- ligesom tilberedningen af maden er en fornøjelse, når tiden er til det. I denne bog har vi gjort os umage med at forene mangfoldighed og enkelthed- og at invitere til fordybelse i den enkelte ret, mens den gøres klar til det måltid, der følger efter. Som altid er smagen af retterne og nydelsen ved måltidet det vigtigste for vores opskrifter...

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2Billede af bogen Karolines køkken 5

    Senest opdateret 27. juli

    Karolines køkken 5

    Af Karolines køkken

    fra 1992 på forlaget Mejeriforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 87-982222-9-5

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 97 gram

    Hæftet eksemplar, 57 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode UH-648 Karolines køkken 5 "skal der være fest, så lad der være fest" er også vores motto. Derfor har vi i festopskrifterne skelet mere til smagsløgene end til den anbefalede energifordeling. I afsnittet mest med grønt, fugl og fisk og kød med mere lever halvdelen af opskrifterne til gengæld op til levnedsmiddelstyrelsens anbefaling om, at højst 30% af kostens energi må komme fra fedt, uden at vi her fornægter smagsløgenes dom. Og hver opskrift har forsat sin egen energicirkel. Nu placeret bagerst i bogen ved indholdsfortegnelsen. :) er et nyt symbol, vi har indføjet. Der angiver, om en ret er egnet til at blive tilberedt af "børnekokke"- det vil sige børn fra omkring 12årsalderen.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 3Billede af bogen Spisetid 60 inspirerende opskrifter til aftensmaden

    Senest opdateret 27. juli

    Spisetid 60 inspirerende opskrifter til aftensmaden

    Af Karolines køkken

    fra 1999 på forlaget Mejeriforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 87-89795-17-2

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 179 gram

    Hæftet eksempel, 65 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-649 "Spisetid" har masser af inspirerende forslag til aftensmaden på ugens travle dage. Med 60 opskrifter og en lang række tips er bolden givet op til en fornyelse af top ti listen over familiens yndlingsspiser. Cirka halvdelen af retterne i bogen kan tilberedes på under 45 min. og mange andre passer sig selv i ovn eller gryde.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 4Billede af bogen Ny krop på 4 uger

    Senest opdateret 27. juli

    Ny krop på 4 uger

    Af Michelle Kristensen

    1. udgave fra 2019 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740054187

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 169 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 873 gram

    Første halvdel af bogen følger figuren "Store Sonja" gennem en 4 ugers MK bootcamp, den anden halvdel er fyldt med relevante opskrifter til kuren. Antal sider: 236 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 5Billede af bogen Pasta

    Senest opdateret 27. juli

    Pasta

    Af Sally Mansfield – På dansk ved Jan Friis - Mikkelsen

    fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-806-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 605 gram

    Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 6Billede af bogen Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Senest opdateret 27. juli

    Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Af Anne Wilson

    fra 1998 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0180-0

    Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 285 gram

    Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 7Billede af bogen Det bedste fra det italienske køkken

    Senest opdateret 27. juli

    Det bedste fra det italienske køkken

    Af Anne Wilson

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0175-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 8Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen -  Quiches & Tærter

    Senest opdateret 27. juli

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter

    Af Kay Halsey

    fra 2007 på forlaget h.f. ulmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-8331-4487-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 9Billede af bogen Den gyldne the-bog. En lærebog.

    Senest opdateret 26. juli

    Den gyldne the-bog. En lærebog.

    Af Tage Voss

    1. udgave fra 2002 på forlaget Brøndum

    Oplag: active

    ISBN: 8790990102

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 450 gram

    109 sider, illustreret med s/h fotografier af Lars Gundersen, heftet i originalt omslag, skygge efter prismærke på foromslag ellers rigtig fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 10Billede af bogen Kogekunst i gløder

    Senest opdateret 26. juli

    Kogekunst i gløder

    Af Helen Holm og Leon Møllgaard

    1. udgave fra 2003Spejderforlaget

    Oplag: active

    ISBN: 8770413991

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    80 sider, illustreret i s/h og farver, hardback i rigtig flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 11Billede af bogen Hvorfor Vi Elsker Hunde Spiser Grise Og Går Klædt I Køer. En introduktion til carnisme - det tankesystem, der gør det muligt for os at spise visse dyr og ikke andre.

    Senest opdateret 26. juli

    Hvorfor Vi Elsker Hunde Spiser Grise Og Går Klædt I Køer. En introduktion til carnisme - det tankesystem, der gør det muligt for os at spise visse dyr og ikke andre.

    Af Melanie Joy

    1. udgave fra 2015Forlaget Politisk Revy

    Oplag: active

    ISBN: 9788773783689

    Kategorier: Husdyr, Kunst & kultur, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 650 gram

    240 sider, heftet, nærmest som ny, ulæst.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 12Billede af bogen FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Senest opdateret 26. juli

    FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Af Rosalba Gioffré

    1. udgave fra 1999 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    128 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 13Billede af bogen TARTELETTER - Med 85 forførende opskrifter

    Senest opdateret 26. juli

    TARTELETTER - Med 85 forførende opskrifter

    Af Babette Hersant Isaksen / Forord af Suzanne Brøgger

    1. udgave fra 2007FORLAGET VANDKUNSTEN

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 420 kr – stand: ★★★★★★

    192 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 14Billede af bogen Cranks grønne menubog

    Senest opdateret 26. juli

    Cranks grønne menubog

    Af Jette H. Hage – Lene Eriksen – Kirsten Skaarup

    fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-87944-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 15Billede af bogen Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker

    Senest opdateret 26. juli

    Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker

    Af Gitte Ladefoged

    1. udgave fra 2007 på forlaget Jepsen & Co – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-91770-14-2

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker – 89 sider – Kartonbind – Sprog: Dansk . Måske husker du stadig din bedstemor, der til sin husholdning havde arvet en masse gode råde og leveregler fra sin mor. Det var praktiske råde, der i generationer var overlevet og sad på rygmarven. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 16Billede af bogen Cajun køkkenet

    Senest opdateret 26. juli

    Cajun køkkenet

    Af Anne Wilson

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-89508-764-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 105 gram

    Cajun køkkenet – 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk.. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 17Billede af bogen Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Af Jennifer Steel

    fra 1990 på forlaget Hernov

    Oplag: active

    ISBN: 87-590-2160-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 18Billede af bogen Italienske vine

    Senest opdateret 26. juli

    Italienske vine

    Af Maureen Ashley

    1. udgave fra 1991 på forlaget Gyldendals Vinbøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-02307-8

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★★

    Italienske vine. 128 sider. Tegning-illustreret hardback. Rigt illustreret med tegninger og fotografier. B2109-45 - Pris ex forsendelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 19Billede af bogen Borddækningens ædle kunst

    Senest opdateret 25. juli

    Borddækningens ædle kunst

    Af Preben L. Bützer (red.)

    1. udgave på forlaget GBGH A/S – uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Hus & have, Kunst & kultur, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Borddækningens ædle kunst - uden sidetal – Hardback - Sprog: Dansk – rigt illustreret i farver. En billedbog fuld af muligheder. – Pris ex forsendelse -B1720 – 02 -10187.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 20Billede af bogen Kost og hyperaktivitet. ADHD-DAMP

    Senest opdateret 25. juli

    Kost og hyperaktivitet. ADHD-DAMP

    Af Karen Nørby

    1. udgave fra 2007Cet Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788799078417

    Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    168 sider, heftet, rigtig flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 21Billede af bogen Far, mor og teenager laver mad

    Senest opdateret 25. juli

    Far, mor og teenager laver mad

    Af Wulffmorgenthaler

    1. udgave fra 2012Politikens forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 549 gram

    Ej sjov kogebog for unge og gamle Far, mor og teenager laver mad - En sjov kogebog for unge og gamle af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er en bog med madopskrifter, der ikke er kedelige! hardback, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 22Billede af bogen The Chilenium cookbook

    Senest opdateret 25. juli

    The Chilenium cookbook

    Af Chili John Rasmussen

    1. udgave

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 427 gram

    "En gang chili, altid chili" Under dette hotte motto er Chili John Rasmussen nu på scenen igen med opfølgeren til hittet Jorden rundt på 80 kalorier eller derover. Med The Chilenium Cookbook fortsætter Chili John sin funky jordomrejse med afstikkere til Det Ydre Rum, Mexico, Brasilien, Italien, Caribien og Rusland - blandt andet. hft, flot, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 23Billede af bogen Cranks grønne menubog

    Senest opdateret 25. juli

    Cranks grønne menubog

    Af Jette H. Hage

    fra 1989 på forlaget gyldendals bogklubber

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 511 gram

    klassikeren, hardback, flot, 1990, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 24Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 24. juli

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F. K. Fischer og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback uden smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -0

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 25Billede af bogen Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter

    Senest opdateret 24. juli

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0964-X

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2100 gram

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter – 327 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på kolde forretter er denne bog en opdagelsesrejse gennem det kulinariske Europa… - Pris ex forsendelse -B17106 -05– 10569

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 26Billede af bogen Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter

    Senest opdateret 24. juli

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0961-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2005 gram

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter – 334 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk. Med omkring 150 opskrifter på varme forretter bliver de med denne bog taget med på en rejse gennem Europas mangfoldige gastronomi. Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 27Billede af bogen Fedtfattig mad der smager

    Senest opdateret 24. juli

    Fedtfattig mad der smager

    Af Jane Kjølbye

    fra 1999 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-65917-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1570 gram

    Fedtfattig mad der smager – 253 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Bogen her er simpelthen en samling af omhyggeligt udarbejdede opskrifter, der gør det muligt at kontrollere det fedt, som vi spiser, uden at de går ud over smagen… – Pris ex forsendelse - B1729 – 06 -10127.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 28Billede af bogen Guide til fynske fristelser - En kulinarisk rejse

    Senest opdateret 24. juli

    Guide til fynske fristelser - En kulinarisk rejse

    Af Redaktion

    2. udgave fra 2005 på forlaget Fonden Fyntour - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-990254-4-2

    Kategorier: Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 361 gram

    112 sider - Illustreret hardback - Rigt illustreret - Kort indlagt Ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 29Billede af bogen Alle kan lære at lave mad

    Senest opdateret 24. juli

    Alle kan lære at lave mad

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978871143379

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 165 kr – stand: ★★★★★★

    Hvis du er en af dem, der går rundt og tror, at de umuligt kan lære at lave mad, så kan du godt tro om igen: Alle kan lære at lave mad! Kast et blik i bogen med de skønne opskrifter og overskuelige trin-for-trin-billeder, så skal du bare se! Lær at lave lækker mad fra bunden til dig selv og familie og venner; det er både hyggeligt og billigt – og som en sidegevinst får du et sundere og sjovere liv. NB! Bogen er fin som ny, dog mangler smudsomslaget.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 30Billede af bogen Politikens vinbog

    Senest opdateret 23. juli

    Politikens vinbog

    Af Flemming Hvelplund

    3. udgave fra 1992Politikens Forlag -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-5148-6

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 937 gram

    Politikens vinbog – 332 sider – Lærredsbind med smudsbind. Er uden nogen sammenligning den bedste og mest anvendelige allround –vinbog, der er forfattet på dansk. B2209 –16- 10058 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort