Senest opdateret 24. marts
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 9788702164510
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 675 gram
146 sider, illustreret i farver, hardback i rigtig fin stand
Senest opdateret 2. maj
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1.
ISBN: 87-0216-448-5
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 446 gram
BRÆNDEVIN PÅ VILDE BÆR OG URTER guider dig til, hvordan du kan lave brændevin af vilde bær og urter, som du selv kan finde og samle i naturen. Du præsenteres for naturens store udbud af smags- og aromastoffer i form af æteriske olier, pollen, aromatisk honning og bitterstoffer, som byder på både milde og stærke smagsoplevelser. Bogen introducerer 30 bær, urter og nødder med beskrivelse af art, udbredelse, høst, anvendelse, smag, samt opskrifter på brændevin og likør og ideer til anvendelse og indtagelse i forbindelse med mad.
Senest opdateret 15. april
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal Fakta
ISBN: 9788702164510
Kategori: Natur
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Indbundet. Pæn og velholdt 67 opskrifter på syltning af bær og urter. En række af Danmarks vilde bær og urter præsenteres med angivelse af voksested, familie, beskrivelse og forveksling. Ved hver plante er der forskellige sylteopskrifter, hvor planten anvendes.