Senest opdateret 10. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: 1
ISBN: 978-87-92596-71-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Ny Nordisk Hverdagsmad - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Madfotos: Anders Schønnemann. Indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. –Pris ex forsendelse -B1729 -14 -10284.1
Senest opdateret 5. maj
1. udgave fra 2003 på Politikens Forlag - 1. oplag
ISBN: 87-567-7038-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Lyst –287 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver - Fotografier: Ditte Isager. En lille og praktisk kogebog spækket ned lækre opskrifter. Mere end 120 opskrifter lige til at gå til. Snacks, pasta, pizza, supper, salater, grønt, fisk, kød, desserter og kager. - Pris ex forsendelse -B1712 –12- 10312
Senest opdateret 5. maj
på forlaget Fisker & Schou - uden år
ISBN: 87-90057-33-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Mad med MEYER- 207 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotograferet af Thomas Grøndahl. Indeholder 200 nye opskrifter af den populære tv kok. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 4. maj
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 978-87-11-38086-4
Kategori: Kogebøger
pris: 258 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2485 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P71) Vejer 2285 gram.
Senest opdateret 30. april
fra 2012 på forlaget lindhardt og Ringhof
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 999 gram
indh mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller CM den danske mad- og kulturhistorie, hardback, kan sendes m DAO for 45 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 23. april
1. udgave fra 2001 på forlaget DRMultimedie
Oplag: 2
ISBN: 87-7047-924-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, fin stand. Illustreret. Fars, fisk, bagværk, desserter, drikke, madpakker.
Senest opdateret 23. april
4. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 978-87-11-39118-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, som ny Illustreret med smule , stemningsfuldt billeder af naturen, råvarerne og maden
Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2005 på POLITIKEN FORLAG
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
256 sider - IIIustreret i farver - Indbundet/Hardback - Som NY!
Senest opdateret 21. april
1. udgave fra 1993 på forlaget Fisker & Schou
ISBN: 87-900557-01-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1045 gram
Året rundt i MEYERS KØKKEN – 197 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotograferet af Birger J. Storm. 1. UDGAVE. - Pris ex forsendelse- 1
Senest opdateret 19. april
fra 1994 på Forlaget Centrum
ISBN: 87-583-0852-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin - 207 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk & fransk. Bogen vil være en kilde til stadig inspiration for alle med tilknytning til hotel -og restaurationsbranchen, idet den giver en fin fornemmelse af trenden i de franske madtempler. Notat på indersiden af bindet af Bent Christensen. Pris ex forsendelse -B1707 -19 -10762