Senest opdateret 14. maj
fra 1986 på forlaget Hans Reitzel
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 248
Sprog: Dansk Indbinding: Heftet. Tilstand: Pænt eksemplar. Et udvalg af forfatterens artikler om mad, drikke, restauranter og mennesker til diverse mad- og vintidsskrifter fra perioden 1952-84.
Senest opdateret 14. maj
fra 1981 på forlaget Gyldendals Bogklub
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 211
Sprog: Dansk Indbinding: Orig. illustreret karton. Tilstand: Pænt eksemplar. Originaltitel: French Country Cooking Oversat af Henrik Larsen - illustreret af John Minton.
Senest opdateret 13. maj
fra 1984 på forlaget Hans Reitzel
pris: 65 kr
Sideantal: 206
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret sort/hvid. - Små brugsspor
Senest opdateret 13. maj
fra 1965 på forlaget Hans Reitzel
pris: 65 kr
Sideantal: 211
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Illustreret sort/hvid.
Senest opdateret 13. maj
fra 1980 på forlaget Gyldendal
pris: 80 kr
Sideantal: 258
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag Tilstand: Pænt eksemplar Brugsspor på omslag
Senest opdateret 14. april
fra 1998 på forlaget Høst & Søn
pris: 170 kr – stand: ★★★
Sideantal: 376
Indbinding: Kartonbind
Stand: Meget velholdt
.