Senest opdateret 28. maj
fra 2016 på forlaget Turbine
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 142
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. (udgået biblioteksbog) 60 franske fortolkninger af den klassiske hotdog. Alle hotdogs i bogen er kategoriseret efter finthakket eller grovhakket pølse, hvorefter opskrifterne er i
Senest opdateret 28. maj
fra 2016 på forlaget Legind
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 555
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback (stort format) Tilstand: Fejlfrit eksemplar Kogebog med 365 opskrifter der tager udgangpunkt i det franske køkken, årstidernes skiften og de tilgængelige råvarer Foto af Marie-RPierre Morel og Ill af Jose Reis de Mat
Senest opdateret 14. marts
fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9,78871E+12
Kategori: Øvrige
pris: 220 kr
Sideantal: 367
Indbinding: Illustreret originalbind. Stort format
Grisens vej fra slagtning til servering med særlige kapitler om tilberedning af pølser, skinker, patéer, terriner, helstegte stege, grillretter og koteletter