Se information om den valgte bog


Billede af bogen En gourmets guide til ost

Senest opdateret 24. marts

En gourmets guide til ost

Af Brigitte Engelmann, Peter Holler

fra 2008 på forlaget Tandem

ISBN: 38-3315-023-8

Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger

pris: 119 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 1181 gram

Ost er en af verdens ældste fødevarer. Bogen er ikke kun et omfattende leksikon og indkøbsguide. Den fordyber sig i alle aspekter af kulturhistorien bag dette særlige mælkeprodukt, dens fremstilling og de regionale kendetegn. Beskriver hvordan en ost fremstilles over uger, måneder og i visse tilfælde også år! Samtidigt bliver den ledsaget af over 300 anbefalinger om vin og drikkevarer fra en verdensberømt sommelier Marcus del Monego. 600 sider. Smukke fotos. Bogen er på dansk.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort