Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: 3
ISBN: 87-00-34066-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 84 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Birger J. Storm. Navn på friblad. (2005-0195).
Senest opdateret 26. februar
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 87-00-76823-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 60 sider. Sprog: Dansk. Nr. 28 i serien Let og Lækkert. Illustreret i farver. (2206-0076).
Senest opdateret 14. april
fra 1990 på forlaget Komma
ISBN: 8775123851
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 96
Indbinding: Indbundet
Stand: Pænt eksemplar
[fotos: Kennet Havgaard] - ill. i farver - Opskrifter fra bl.a. Kina og Thailand, alle tilberedt i en rundbundet dyb metalskål. [fotos: Kennet Havgaard] - ill. i farver - Opskrifter fra bl.a. Kina og Thailand, alle tilberedt i en rundbundet dyb metalskål
Senest opdateret 14. april
fra 1995 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 8717065747
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 72
Indbinding: Hæftet
Stand: Pænt eksemplar
Illustrationer: Jette Jørgensen - illustreret. Illustrationer: Jette Jørgensen - illustreret
Senest opdateret 14. april
fra 2001 på forlaget Aschehoug
pris: 110 kr – stand: ★★★
Sideantal: 95
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Velholdt eksemplar
Illustreret i farver.. Illustreret i farver.
Senest opdateret 11. maj
fra 2003 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 50 kr
Indb.1.udg.m/indbindingsillustr.m/fotos ( Flot eksempl.)
Senest opdateret 11. maj
fra 1990 på forlaget Komma & Clausen
Kategori: Øvrige
pris: 62 kr
Indb.1udg.m/opskrifter m/farvefotos ( Super flot eksempl.)
Senest opdateret 10. maj
fra 1994 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 96
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Eksemplar med svage brugsspor Illustreret i farver
Senest opdateret 4. maj
fra 1988 på forlaget Lademann
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 59
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Kalkunkogebogen sprudler med ideer til tilberedning af det velsmagende, proteinrige og fedtfattige kalkunkød. Opskrifterne omfatter såvel tilberedning af hel kalkun, som alle de forskellige udskæringer af kalkunkød, man nu kan købe i forretningerne, og er inspireret af både det danske, mexicanske, kinesiske, italienske og amerikanske køkken.
Senest opdateret 4. maj
fra 2003 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 174
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar Illustreret i farver.