Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Billede af bogen En gourmets guide til OST

    Senest opdateret 17. april

    En gourmets guide til OST

    Af Birgitte Engelmann og Peter Holler

    fra 2009 på forlaget h.f. ullman

    ISBN: 978-3-8331-5088-3

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 335 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    En gourmets guide til OST -600 sider - Gult lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen fremstiller både verdensberømte, men også næsten ukendte ostesorter fra hele verden og beskriver, hvordan en ost bliver fremstillet over uger, måneder og i visse tilfælde også år. –Pris ex forsendelse - B1715 -05-10257.1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort