Se information om den valgte bog


Billede af bogen Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter

Senest opdateret 24. april

Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter

Af Ingebrog Pils og Stefan Pallmer

fra 2012 på forlaget Parragon

ISBN: 978-1-4454-8639-0

Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 505 gram

Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter -96 sider - Plastikbind - Sprog: Dansk -Oversat af Morten Pedersen - Fotos: Martin Kurtenbach, Buenavista Studio -Indledning: Linda Doeser. Bogen giver et fascinerende indblik i den kulinariske historie og geografi, som har gjort det italienske køkken så enestående og specielt. - Pris ex forsendelse

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort