Specifik forhandler søgning


Din søgning gav: 10 resultater
  1. Billede af bogen How Not to Age - The Scientific Approach to Getting Healthier as You Get Older

    Senest opdateret 20. maj

    How Not to Age - The Scientific Approach to Getting Healthier as You Get Older

    Af Michael Greger

    fra 2023 på forlaget Bluebird

    ISBN: 9781529057355

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    'I have never recommended a book as good as this, ever.' - Chris Evans The Sunday Times bestseller and as featured on the trending Netflix show You Are What You Eat. Live better for longer with this ultimate guide to longevity from the bestselling author of How Not to Die. We all want to stay healthy as we age but, with so many different claims out there, it can be hard to know the best advice to follow. In How Not to Age, Dr Michael Greger digs into the top peer-reviewed anti-ageing research to deliver a complete and optimal guide with simple steps to extend your lifespan and slow the adverse effects of ageing. Inspired by the dietary and lifestyle patterns of the world’s centenarians and residents of ‘blue zone’ regions where people live the longest, Dr Greger presents easy, evidence-based ways to preserve the body functions that keep us feeling youthful, both physically and mentally. Can an apple a day really keep the doctor away? What’s better for your longevity, jogging for four hours or eating two handfuls of nuts twice a week? Brimming with expertise, How Not to Age lays out practical strategies for living your longest, healthiest life – and for enjoying every moment of it.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen NATO

    Senest opdateret 20. maj

    NATO

    Af Ann-Sofie Dahl

    fra 2021DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

    ISBN: 9788771985788

    Kategorier: Erhverv, Europa, Faglitteratur, Jura, Samfundsvidenskab, Studiebøger, Økonomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Forsvar og fællesskab i forandring. NATO er i dag mere aktuel og relevant end nogensinde, efter fire år med præsident Trump i Det Hvide Hus, den russiske aggression i Østersøen og Nordatlanten, debatten om de to procent af medlemslandenes forsvarsbudgetter og med nye trusler fra Kina, cyberkrig og terrorisme. Men hvad er NATO egentlig? Hvordan og hvorfor opstod dette forsvarssamarbejde på tværs af Atlanterhavet, hvordan har forsvarsalliancen udviklet sig i de mere end syv årtier, fra den kolde krig og til dagens verden, og hvordan tegner fremtiden sig for det transatlantiske samarbejde med Joe Biden som ny amerikansk præsident? Hvilken betydning har NATO for Danmark - og hvilken rolle spiller Danmark i NATO? Disse og mange flere spørgsmål belyses i bogen, der tegner et fremtidsperspektiv på baggrund af en gennemgang af NATOs historie fra 1949 til i dag. Om forfatteren: Ann-Sofie Dahl (f.1958), ph. d., er docent i international politik og Nonresident Senior Fellow ved the Scowcroft Center on International Security, Atlantic Council (USA). Hun har blandt andet været Senior Research Fellow ved Center for Militære Studier, KU. Hendes publikationer omfatter en række bøger om primært NATO og nordisk-baltisk sikkerhed.”Dette er en vigtig bog om NATOs fortsatte relevans i det 21:a århundrade. Jeg mener, at NATO idag behøves mere end nogensinde, både som forsvarsalliance og et fællesskab baseret på demokratiske værdier. NATO er måske ikke altid så hurtig på Twitter, men alliancen har den militære rygrad der er nødvendig for forsvaret at vores demokratiske livsstil”. Anders Fogh Rasmussen NATO´s generalsekretær (2009-2014).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Det man spiser er man selv

    Senest opdateret 20. maj

    Det man spiser er man selv

    Af Lone Vitus

    1. udgave fra 2019

    ISBN: 9788797082904

    Kategorier: Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Med denne bog starter rejsen mod et bedre liv for dig og for kloden. Hvad sker der i kroppen, når vi spiser? Hvad har mennesker brug for, så de trives? Og hvad sker der, når maden er af underlødig karakter? Det handler første del af denne bog om. Næste del omhandler tilblivelsen af de forskellige grupper af fødevarer og ikke mindst, hvordan oprindelsen af fødevarerne sætter præg på vores omgivelser - jord, luft, klima, planter, husdyr, insekter samt andre vildtlevende dyr, medmennesker og vand. Med den viden du har fra første del, er du rustet til at forstå, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvad det er, du spiser og drikker. Dine valg former ikke blot dit eget liv, men er med til at afgøre klodens fremtid. Den sidste del af bogen indeholder 54 opskrifter på nemme retter, brød, kager og tilbehør, som kan laves af hele familien. Opskrifterne er uden kød, for det får de kommende generationer brug for at kunne håndtere. Formålet med bogen er at informere unge som ældre om, hvordan vores fødevaresystem fungerer og indvirker på os. Også hvad det har af betydning, om vi vælger at fylde kurven med friske grøntsager dyrket giftfrit eller højtforarbejdede færdigretter fra supermarkedets køledisk. Det kan være sjovt at lave mad, men man skal også motiveres til det. Det er denne bogs fornemste opgave. Vi lever i en tid, hvor der bliver lavet mindre og mindre mad derhjemme. Industrien leverer færdigretterne og halvfabrikata, og træffer dermed valget om, hvad der skal i vores maver. Den kamp må og skal vi tage op! Vi skal have selvbestemmelsen tilbage, og der er kun én måde: Lav din egen mad. Denne bog er et glimrende sted at begynde.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Billede af bogen Alf Ross Om Ret og Retfærdighed

    Senest opdateret 20. maj

    Alf Ross Om Ret og Retfærdighed

    Af Jakob v. H. Holtermann og Alf Ross

    fra 2013 på forlaget Gyldendal

    ISBN: 9788741257587

    Kategorier: Filosofi, Jura, Samfundsvidenskab, Studiebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Alf Ross’ (1899-1979) omstridte klassiker udkommer her i en ny udgave – 60 år efter, at førsteudgaven tog både den hjemlige og internationale retsfilosofiske scene med storm, men også efter flere årtiers fravær, hvor især hans hjemlige kritikere ihærdigt har forsøgt at drive ham ud i glemslen. På sikker afstand af personkampene omkring bogens forfatter vil nutidige læsere kunne erfare, at Alf Ross under den hvasse pen var en original og nuanceret tænker, der ofte fandt plads til moderate svar på sine modstanderes indvendinger. Om ret og retfærdighed er et uomgængeligt hovedværk i international retsfilosofi og muligvis det mest centrale værk overhovedet i dansk retsvidenskab. Denne nye udgave indledes med en introduktion af Jakob v. H. Holtermann, lektor i retsfilosofi ved Københavns Universitet. Foruden en kort præsentation af bogens omskiftelige historie fremlægges her Ross’ hovedtanker, ligesom der gøres rede for den stigende aktuelle interesse for hans retsfilosofi blandt en række af vor tids fremmeste internationale retsfilosoffer.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen How Not to Diet - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss

    Senest opdateret 20. maj

    How Not to Diet - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss

    Af Michael Greger

    fra 2021 på forlaget Bluebird

    ISBN: 9781509893089

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    'How Not to Diet is for those who want the facts, not your typical fantasy, filler or fluff.' - Telegraph Put an end to dieting and replace weight loss struggles with this easy approach to a healthy, plant-based lifestyle, from the bestselling author of How Not to Die. Every month seems to bring a trendy new diet or weight-loss fad – but they aren't making us happier or healthier as obesity rates continue to rise alongside a number of diseases and health problems. It’s time for a different approach. How Not to Diet is a treasure trove of buried data and cutting-edge dietary research that Dr Michael Greger has translated into accessible, actionable advice with exciting tools and tricks that will help you to eliminate unwanted body fat – for good. Dr Greger, renowned nutrition expert and founder of NutritionFacts.org, explores the many causes of obesity – from our genes to the portions on our plate to other environmental factors – and the many consequences, from diabetes to cancer to mental health issues. From there, Dr Greger breaks down a variety of approaches to weight loss, honing in on the optimal criteria that enable success, including: a diet high in fibre and water, a diet low in fat, salt, and sugar, and diet full of anti-inflammatory foods. How Not to Diet goes beyond food to identify twenty-one weight loss accelerators available to us in our body’s systems, incorporating the latest discoveries in cutting-edge areas like chronobiology to reveal the factors that maximize our natural fat-burning capabilities. This is the ultimate weight-loss guide, taking a timeless, proactive approach that can stand up to any new trend.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants

    Senest opdateret 20. maj

    Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants

    Af Caro langton

    fra 2018 på forlaget Quadrille Publishing

    ISBN: 9781787132184

    Kategorier: Landbrug & gartneri, Natur

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Life with a potted plant is undeniably better. And better yet is the ability to grow and replicate new, healthy houseplants without ever having to visit a garden centre again. Learn to share, swap and celebrate the miraculous methods of multiplying all of your favourites at almost no cost at all. And here's the secret: it's really, really easy. Plants are designed to multiply. They spread their roots, send off inquisitive shoots, and regenerate themselves in all sorts of exciting and unexpected ways without any help. Even for the beginner indoor gardener, a single leaf can hold enough life to be successfully grown into a brand new plant. With Root, Nurture, Grow, you'll quickly discover how to propagate any houseplant, take cuttings, cultivate runners and offsets, divide plants at the roots and even grow brand new root systems in the air. You'll learn pruning methods that produce no waste, organic rooting medium recipes, and eventually enjoy gifting and swapping newly grown greenery with friends, family and other houseplant hoarders you'll meet along the way. As well as myriad propagation methods, the book includes practical DIY projects to better nurture and display your plant family, including a homemade propagation chamber and simple self-watering planters.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen Det vurderende øje

    Senest opdateret 20. maj

    Det vurderende øje

    Af Cato R.P. Bjørndal

    fra 2013 på forlaget Klim

    ISBN: 9788771292992

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Pædagogik, Studiebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    “Det vurderende øje” af Cato R. P. Bjørndal er en bog, som arbejder med både kommende lærere og praksiserende lærere. Bogen handler om ens evne til at skabe et overblik over, hvad der sker i praksis, om at iagttage ens elever, studerende og kommunikere denne iagttagelse til andre, og om at bedømme sin egen undervisning og vejledning. Bogen handler kort sagt om, hvordan man både som lærer og studerende bedre kan se sin egen praksis. Cato R. P. Bjørndal skriver i ”Det vurderende øje” i en konkret og direkte form, hvor han undervejs beskriver eksempler fra det virkelige liv, som omhandler observations- og evalueringsarbejde i undervisning og vejledning.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Billede af bogen Sensorisk Teori, Metoder og Øvelser

    Senest opdateret 20. maj

    Sensorisk Teori, Metoder og Øvelser

    Af Micael René

    fra 2018 på forlaget Polyteknisk

    ISBN: 9788750211327

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Mad & gastronomi, Studiebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★

    Bogen præsenterer videnskaben bag de menneskelige sanser, tærskelværdier, temperatur, køn og alders indflydelse på sansning, supertasters, ordinære tasters og nerverespons. Der gennemgås relationer mellem sanser og fødevarer samt en lang række sanseindtryk og sensoriske beskrivelser af fødevarer samlet i et leksikon med smagsprofiler på 60 fødevarer. Dertil skitseres og diskuteres det komplekse begreb om ”kvalitet” for at illustrere de mange variable, der spiller ind på valg af fødevarer. Metodisk gennemgås der valg af dommere, bedømmelse, fysiske rammer og design til sensoriske forsøg. Der præsenteres sensoriske metoder til bedømmelse af fødevarer, ingredienser og måltider som profilering og QDA-test, affektive hedoniske forbrugertest og skalering af spørgsmål, diskriminative test som parvise sammenligninger, duo-trio test og triangeltest. Sidst men ikke mindst så præsenteres CATA-analyser og napping test (projective mapping). Statistisk præsenteres de mange metoder med beregningseksempler og analyser. Teknisk gennemgås middelværdi, standardafvigelse, variationskoefficient, varians, One-sample og U-Parret test, variansanalyse (Anova), binomialfordeling, binomialkoefficient, PCA-analyse, P-værdi, signifikansniveau, alfaværdi, test- og tabelværdi. Bogen er målrettet undervisning på erhvervsuddannelser, bacheloruddannelser og professionsbacheloruddannelser, der arbejder med fødevarevidenskab, kvalitetskontrol og produktudvikling af mad. Derudover er der masser af teori til kokkeuddannelsen og den resterende befolkning, der interesserer sig for madkundskab. Forsøgsmæssigt er der 7 sensoriske forsøg til de studerende, der omhandler: introduktion til laboratoriet og fremstilling af opløsninger, identifikation og rangordning af de fem grundsmage, udvikling af deskriptorer og sensorisk profilering af fødevarer, ingredienser og måltider, affektiv hedonisk test, parvis sammenligning og triangeltest. Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i statistik, sensoriske metoder og analyser af fødevarer, ingredienser og måltider samt fødevarekvalitet. Michael René har undervist i sensorik, statistik og fødevarekemi siden 2006. Han arbejder for den danske presse på Tv, i radio og den trykte presse som fødevareekspert. Han har siden 2003 smagstestet og evalueret over 1000 fødevarer, ingredienser og måltider, hvilket giver et dybt indblik i produkters naturlige variationer og egenskaber på det danske marked.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Billede af bogen Teamwork: metoder til effektivt samarbejde

    Senest opdateret 20. maj

    Teamwork: metoder til effektivt samarbejde

    Af Michael A. West

    4. udgave fra 2014Dansk Psykologisk Forlag A/S

    ISBN: 9788771580051

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Samfundsvidenskab, Studiebøger, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★

    eamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave af Michael A. West Velfungerende teamarbejde er helt afgørende for organisationers udvikling, konkurrenceevne og tilpasningsdygtighed. Det udgør samtidiget veletableret forsknings- og praksisfelt, og Michael A. West samler i denne nyklassiker mange års viden og praktiske erfaringer med arbejdet i team. Bogen er i 4. udgave blevet opdateret med den nyeste forskning på området og flere temaer, heriblandt konflikt- og problemløsning samt social støtte, er blevet udvidet. Derudover er der tilføjet nye kapitler om virtuelt teamarbejde og toplederteam. TEAMWORK beskriver med mange praktiske eksempler, hvordan team kan blive mere effektive, når teammedlemmerne får mulighed for at anvende deres unikke evner og ressourcer i gruppens arbejde. Samtidig fokuserer den på, hvor vigtigt det er, at teammedlemmer er udviklingsorienterede og reflekterende, og at der i teamet og for teamet er opstillet visioner og mål for arbejdet. TEAMWORK henvender sig til alle, der indgår i team og interesserer sig forgruppers effektivitet og kreativitet – fx teamledere, ledere, konsulentereller erhvervs- og organisationspsykologer. ".. det bliver afgørende for vores velfærdsstat, konkurrenceevne og beskæftigelse, at vi oversætter international viden til danske forhold, så vi bruger teamarbejde rigtigt, opbygger team hurtigt og arbejder kreativt, effektivt og kvalitetsfokuseret på alle niveauer og på tværs af organisatoriske skel ... denne bog bør trykkes i 5.634 millioner eksemplarer" Fra bogens forord af Anders Ramian Trillingsgaard


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Billede af bogen Sexmagasinet Vol. 1

    Senest opdateret 20. maj

    Sexmagasinet Vol. 1

    Af Sofie Riis Nors

    1. udgave fra 2019 på forlaget 28/05/2021

    ISBN: 9788770858601

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Velkommen til Sexmagasinet Vol. 1. Vi skal snakke om, hvorfor skam følger den kvindelige seksualitet, hvorfor Bratz er seje og hvorfor det ikke er det feminine, der skal ændres, men opfattelsen af det feminine. Sofie Riise Nors (@waginapineapple) er din vært og hun har pakket et glossy program fyldt med kloge kvinder og stærk feminisme. »Sexmagasinet er fyldt op til randen med alle de juicy emner, vi bare ikke kan få nok af at snakke om: sex (wuhu!), drenge (yay!), makeup, Bratz, film, musik, og selvfølgelig hardcore feminisme.« - Sofie Riise Nors Sofie Riise Nors debuterer som forfatter med Sexmagasinet Vol 1. I 2019 illustrerede hun GODE KASSER af Ditte Hansen og Louise Mieritz. På Instagram har hun profilen Waginapineapple, hvor hun med memes og tegninger sætter nye standarder for den feministiske debat.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort