Senest opdateret 9. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 87-11-16797-1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
En indføring i hvordan man vurderer kvaliteten på olivenolien, fra den koldtpressede til den almindelige. En masse spændende opskrifter fra de lande der dyrker og presser den, men også klassiske opskrifter som aioli, pistou mm
Senest opdateret 3. marts
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Senest opdateret 26. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 64
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Fejlfrit eksemplar Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet
Senest opdateret 14. marts
fra 2004 på forlaget Aschehoug
ISBN: 8711167971
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 64
Indbinding: Kartonbind.
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet