Senest opdateret 25. juli
1. udgave fra 1994 på forlaget Tommeliden
Oplag: 1.
ISBN: 8778310113
pris: 200 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Hugning i sten er nok et af de ældste håndværk. Bogen henvender sig især til begynderen, men også den mere erfarne kan hente viden og inspiration. Hovedvægten er lagt på hugning i kampsten. Hardback - 57 sider - FLOT eksemplar
Senest opdateret 25. juli
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 9788740002027
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Krop & sind, Personlig udvikling, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Nu er det muligt atter at komme i harmoni med vores gener. Et meget erfarent team af forskere er kommet frem til 8 gode LIVSRÅD, der forebygger og bekæmper kræft og andre civilisationssygdomme. Veldokumenteret viden om f. eks. Hvorfor E- vitamin er det mest virksomme naturmiddel til at forbygge og helbrede kræft. Hvorfor du skal spise 1 1/2 - 2 gram protein om dagen per kilo legemsvægt. Hvorfor du skal sove 8 timer for at holde dig rask. Og mange andre livsvigtige og sundhedsfremmende oplysninger. Softback - 192 sider - Bogen er som ny.
Senest opdateret 20. juli
1. udgave fra 2019 på forlaget Gyldrndal
Oplag: 1.
ISBN: 9788704090481
Kategorier: Anden verdenskrig, Faglitteratur, Historie:Europa, Krigs bøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 980 gram
En fortælling, der tager læseren med helt ind i de begivenheder, der katapulterede Hitler og nazistpartiet ind på den politiske scene i Tyskland – og i fremmarch mod magten. I november 1923 forsøgte Hitler og nazistpartiet med Ølstuekuppet at tage magten. Fængslingen og den efterfølgende retssag gav Hitler en scene og et spotlys, der var som skabt til at hans demagogi. Fremfor at sætte Hitler ud af spillet, sendte sagen i stedet Hitler og nazisterne på fremmarch i et politisk stærkt splittet Tyskland. På vej mod magten. Bogen er historiefortælling, der går helt ind og lader sin læser møde hovedpersonerne og begivenhederne time for time, dag for dag. Hardback - 478 sider. Som Ny - Perfekt stand
Senest opdateret 11. juli
fra 2013 på forlaget BROE
ISBN: 9788792336682
Kategorier: Anden verdenskrig, Historie:Europa, Krigsbøger, Militaria, Tysk
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
[Historie - Tyskland - Weimarrepublik - Det 3. Rige - 2. Verdenskrig - Nationalsocialisme]. Originaltitel: "The SS: A History 1919-1945". Oversat til dansk af Rasmus Bjørgmose. En populær fremstilling af Schuts-Staffel, dets mange forgreninger og dets tiltagende rolle som stat i staten. Illustreret med s/h fotoplancher. Indhold: Forhistorien - De vilde bander, 1919-24 ; De tidlige år, 1925-29 ; Den opbyggende fase, 1930-32 ; Mulighedernes tid, 1933 ; Forræderiet, vinteren 1933-30. juni 1934 ; Fremgangens år, 1934-39 ; Den tragiske fuldbyrdelses tid, 1939-45 ; Konklusion: Bag besættelsens maske. Med stikordsregister. Hardback - 306 sider. Eksemplar i perfekt stand.
Senest opdateret 6. juli
1. udgave fra 2009 på Børsens Forlag
Oplag: 2.
ISBN: 9788776644642
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 180 gram
Tinder og Dale er en tankevækkende fabel, der inviterer læseren med på en rejse, hvor han kan bruge de opdagelser, han gør, i sit eget arbejds- og privatliv. Tinder og dale er fortællingen om en ung mand, der lever et ulykkeligt liv i en dal. En dag beslutter han sig for at bestige bjerget, og deroppe møder han en gammel mand; det møde ændrer hans arbejds- og privatliv for altid. Umiddelbart går det ikke op for den unge mand, at hans nye ven er et af de mest fredfyldte og succesrige mennekser i verden. Men i løbet af en række samtaler og gennem begivenheder, der finder sted både oppe på tinderne og nede i dalen, gør den unge mand en række overraskende opdagelser, og langsomt forstår han, hvordan han kan bruge den gamle mands bemærkelsesværdige principper og redskaber i både gode og dårlige tider. Fra da bliver han selv både roligere og succesfuld. Hardback med omslag 122 sider. (17,5 x 11 cm ) Nærmest som ny.
Senest opdateret 3. juli
1. udgave fra 2011 på Jyllands-Postens Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 9788740000870
Kategorier: Biografier, Dokumentar, Historie:Verden, Krigsbøger, Militaria, Samfund & historie
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Jacob er 22 år, da han sendes til Helmand-provinsen i Afghanistan som kampsoldat. Han er opfyldt af drømme om at afprøve sine færdigheder og gøre en forskel. Hurtigt møder han krigens realiteter, da han efter blot få dage oplever, at kammerater bliver sårede. Forholdet til kæresten hjemme i Danmark kommer under pres, og familiens angst gør indtryk. Da en af hans nærmeste venner dør, sattes Jacob på sit livs sværeste prøve. Soldaten - i krig og kærlighed er en hudløst ærlig skildring af, hvordan det føles at være i krig for Danmark. Det er en historie om tvivl, trods og tab, men også en historie om venskab, familiebånd og om at magte livet. Softback - som ny - 239 sider - Illustreret med fotos fra felten.
Senest opdateret 16. maj
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: 2.
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 1999 på forlaget Hovedland
Oplag: 1.
ISBN: 9788777394267
Kategorier: Botanik, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Medicin, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 490 gram
Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen. Urterne Asiatisk vandnavle. Aubergine Bambus Bitteragurk.Bukkehorn (Bukkehornsfro) Bukketorn Burre (Japansk) Celtuce (Stangelsalat) Chayote (Kayote) Chili Choi sum (Choy sum). Citrongres (Lemongrass) Daglilje Eryngo (Falsk koriander) Forärslog Goabonne Gronart Hjelmbonne Hokaidosquash Hvidlog Kailan (Kinesisk broccoli). Kalabas (Flaskegraskar) Kammynte (Kryddermynte) Kamaleonplante Kikart Kinak& Kinaradise« eller Japanraddike Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte. Kinaskok Kinesisk purlog (Kinalog) Kinesisk amarant Koreansk mynte (Huo xiang) Koriander Kranskatost og kruset katost Kronokseoje (Shungiku) Linse Luffa Malabarspinat Mexicansk oregano Mibuna Mitsuba (Japansk persille). Og en hel række flere gode vækster. Hardback - 128 sider. Meget FIN stand. ( 22,5 x 19 cm )
Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 1998 på forlaget Klematis
Oplag: 2.
ISBN: 8760402695
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Krop & sind
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Med nyttige tips og råd tager Birgitta Steen sine læsere ved hånden, og ved at følge hendes anvisninger og de illustrative trin-for-trin malerier er alle sikret et godt resultat. Også selv om de aldrig før har forsøgt sig med pensel og farver. En rigtig fin og instruktiv bog. Hardback - 69 sider. Flot stand. ( 24,4 x 22,5 cm )
Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )