Senest opdateret 30. april
fra 2008 på forlaget Gyldendal
ISBN: 978-87-00-79427-6
Kategorier: Kommunikation, Kunst & kultur
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1480 gram
Hardback. Ny reolbog. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (WB6b) Vejer 1280 gram.
Senest opdateret 13. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: 1
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
160 sider - iIIustreret i farver - indbundet - som NY!
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2009 på forlaget Gyldendal
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
544 sider - ill. - indb. (grønt papbind) - som NY.
Senest opdateret 16. marts
2. udgave fra 2010 på forlaget Gyldendal
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
544 sider - ill. - indb. (omslag: Megamussel) - som NY!
Senest opdateret 17. februar
1. udgave fra 2017 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 978-87-0079-172-5
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Kogebøger
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 264 gram
Hardback.
Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
235 sider - illustreret - i fin stand (navn i)
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: 1
ISBN: 9788703028439
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 160 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2304-0116).
Senest opdateret 10. februar
1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 9788700790537
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1000 gram
489 sider, hardback, let nusset snit ellers ret fin stand
Senest opdateret 20. april
2. udgave fra 1985 på forlaget Hekla
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
170 sider - ill. i s/h - indb. - næsten som NY.
Senest opdateret 3. april
på Informations Forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 280 gram
Velskrivende Nanna Simonsen fortæller veloplagt om, hvordan man laver god, velsmagende mad - både når det skal gå hurtigt, og når der er tid til at kæle mere for detaljerne.