Senest opdateret 14. april
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 978-87-11-43359-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 420 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2000 gram
484 sider - Illustreret med både fotografier & tegninger - Indbundet - STORT format - Bogen fremstår som NY/ubrugt!
Senest opdateret 2. april
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711431627
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 245 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
367 s. Illustreret i s/h. Hardback med soft overflade, super flot stand.
Senest opdateret 23. marts
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof -1. oplag
ISBN: 978-87-11-43359-1
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 460 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2005 gram
BISTRO - traditionel fransk mad - 480 sider - Hardback - Stort format - Sprog: Dansk - Fotografier af Marie - Pierre Morel - Tegninger af José Reis De Matos. 299 originale opskrifter fra det gode franske hverdagskøkken. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 16. februar
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
368 sider - illustreret i farve - indbundet - STORT format (2 kg.) - som NY!
Senest opdateret 28. april
fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 367
Indbinding: Hardback.
Grisens vej fra slagtning til servering med særlige kapitler om tilberedning af pølser, skinker, patéer, terriner, helstegte stege, grillretter og koteletter
Senest opdateret 2. maj
fra 2016 på forlaget Turbine
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 142
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. (udgået biblioteksbog) 60 franske fortolkninger af den klassiske hotdog. Alle hotdogs i bogen er kategoriseret efter finthakket eller grovhakket pølse, hvorefter opskrifterne er i
Senest opdateret 2. maj
fra 2016 på forlaget Legind
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 555
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback (stort format) Tilstand: Fejlfrit eksemplar Kogebog med 365 opskrifter der tager udgangpunkt i det franske køkken, årstidernes skiften og de tilgængelige råvarer Foto af Marie-RPierre Morel og Ill af Jose Reis de Mat
Senest opdateret 28. april
fra 2012
Kategori: Øvrige
pris: 155 kr
Sideantal: 560
Indbinding: Hardback
Køkkenalmanak med opskrifter til hver dag året rundt.
Senest opdateret 14. marts
fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9,78871E+12
Kategori: Øvrige
pris: 220 kr
Sideantal: 367
Indbinding: Illustreret originalbind. Stort format
Grisens vej fra slagtning til servering med særlige kapitler om tilberedning af pølser, skinker, patéer, terriner, helstegte stege, grillretter og koteletter