Senest opdateret 1. maj
fra 2015 på forlaget Frøsamlerne
Oplag: 2.
ISBN: 9788792388018
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Havehistorier, kulturhistorie, praktiske råd og tips om dyrkning af ærter og bønner. Og masser af opskrifter til alle, der har lyst til at prøve kræfter med flere af de spændende gamle bælgfrugter, der kan dyrkes i Danmark. Frøsamlernes projekt med genopdagelse af gamle danske bælgfrugter sluttede i juni 2015, med udgivelsen af en bog på 130 sider, "Ærter og bønner: Genopdagelse af 28 gamle danske sorter". Her finder du beskrivelser og kulturhistoriske oplysninger på alle 28 sorter, erfaringsopsamling, dyrkningsvejledning, opskrifter både jordnære og finurlige, og information om bælgfrugternes næringsindhold og brug i vores kost. Og masser af billeder. SoftBack Som Ny
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2008
ISBN: 9788791398063
Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug
Oplag: 1.
ISBN: 9788711128930
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 440 gram
Bogen er overskueligt opbygget med generelle sylteråd, sødsyltning, råsyltning, frysetøj, gele, salt, sursyltning, chutney, pickles og kryddereddiker samt et afsnit med delikatesser. Nærmest uundværlig når vi ser på selvforsyning og konservering af naturens gaver. Hardback - Kartonbind -120 sider Meget FLOT eksemplar ( 174 x 234 mm )
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget Legind
Oplag: 1.
ISBN: 9788771550924
Kategorier: Hus & have, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter. Hardback - Som NY - 299 sider. Smuk farvekode på bogens snit - inddeler afsnittene.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget People’sPress
Oplag: 3.
ISBN: 9788771378726
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 577 gram
Med #PROTEINOPSKRIFTER kan du tilfredsstille din søde tand uden at gå på kompromis med din krop eller sundhed. Opskrifterne i #PROTEINOPSKRIFTER lærer dig at bruge proteinpulver som smagsingrediens, der derudover gør dine søde sager sundere. Med det høje protein- og fiberindhold vil opskrifterne holde dig mæt i lang tid og vil kunne hjælpe med vægttab, opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse og opnåelse af større sundhed. Du kan leve sundt og proteinrigt og stadig føle, at du ikke mister noget. Velsmagende pizza, chokolade, kager og is kan stadig nydes. En del af opskrifterne i Morten Svanes kogebog er desuden lave på kalorier og glutenfri. En skøn bog der gør det dejligt at leve godt OG sundt. Hardback - 154 sider. FLOT eksemplar.
Senest opdateret 1. maj
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: 1.
ISBN: 9789791392146
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine
Oplag: 1.
ISBN: 9788771419290
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Spirer er meget mere end blot de bønnespirer, man finder i enhver salatbar – alt kan spires, og man kan gå i gang nærmest med det samme, for det er slet ikke spor indviklet. Spirer er fulde af kostfibre, vigtige næringsstoffer og de gode kulhydrater, og de kan dyrkes i dit eget køkken. I USA er forfatteren Rita Galchus kendt som ’spiredamen Rita’, som ved alt omspirer, spirebeholdere, frø og metoder. I denne bog får du adgang til al hendesviden om de små vitaminbomber. Her er hjælp til valg af spirebeholder og frø med grundige trin-for-trin-beskrivelser af, hvordan man spirer de forskellige frø. Bogen indeholder desuden et helt kapitel om den lækre hvedegræssaft, hvis sundhedsgavnlige egenskaber flere og flere er begyndt at få øjnene op for. Og så er der selvfølgelig opskrifter på nem og lækker mad, så man kan få brugt alle de skønne, sprøde spirer. ( 26 x 21cm ) 159 sider. Flot Softback.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: 3.
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Senest opdateret 1. maj
2. udgave fra 2019 på forlaget L & R
Oplag: 1.
ISBN: 9788711981771
Kategorier: Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 340 gram
40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter. Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Softback - 157 sider - Flot stand.